Miért képtelenek egyes emberek arra, hogy a mozgólépcső jobb oldalán álljanak, ha cipeltetni akarják a lusta hátsójukat? Az rossz nekik, ha más el tud menni mellettük?
Figyelt kérdés
És miért van az, hogy ha illedelmesen megkérek valakit, hogy legyen kedves engedjen el, akkor egyeseknek paraszt módjára vissza kell szólnia, hogy "méé olyan sietős vazze", meg hasonlók? Ez az átlag szellemi szint és a kultúra ebben az országban? Most komolyan?
De mondjátok meg, ha velem van a baj, hogy én nem akarok ott állni bambán! A 8-adik emeletre is gyalog megyek, nem lifttel, és 1-2 megállóért nem szállok fel buszra, metróra vagy villamosra, és nem gondolom, hogy egy ilyen kis mozgás bárkinek is megerőltető lenne 50 alatt, ha amúgy egészséges. De ha már az emberek 80%-a álldogálni akar, ezt elfogadom, de tényleg akkora bűn az, hogy én inkább haladnék?
2014. jan. 21. 10:55
31/34 anonim válasza:
Én utálom, hogy úgy robognak el mellettem, hogy szinte fellöknek, az nem zavarja a rohanót, hogy elvesztem közben az egyensúlyom.
32/34 anonim válasza:
A mozgólépcső funkciója, hogy meggyorsítsa az emberek haladását. Tehát teljesen normális, ha valaki menni kíván rajta. Szerencsére sokat javult a helyzet, bár még mindig vannak, akik pofákat vágnak, ha valaki elmegy mellettük.
33/34 anonim válasza:
Ha úgy robog le valaki, mint egy tank, én sem örülök neki.
34/34 stellaz válasza:
Jobb oldalra állni mindenkinek lassabb, kivéve azt a pár embert, aki rohanni akar. Volt. hogy majdnem lelöktek, meg kopogtatja a vállam, úgy, hogy fogtam a gyerek kezét, aki nyilván mellettem állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!