Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » MI lehet a baj velem? Hova...

MI lehet a baj velem? Hova menjek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában,kb. az utóbbi 2 hétben borzasztóan feszült és ideges vagyok... sokszor fáj a fejem, hányingerem is van. Ha valaki egy rossz szót szól nagyon bunkó vagyok vele, alig bírom magam visszafogni legszívesebben odamennék és ütném. Icipici jelentéktelen dolgok és borzasztó idegessé tesznek, már a barátaimmal sem tudok úgy beszélgetni,mint régen, egyszerűen felidegesítenek.Most kezdtem a középiskolát, Veszprém megye legjobb gimnáziumában és azt sem bírom, nagyon nagyon nehéz, nagyon sokat kell tanulnom és valamit nem is értek, és emiatt is ideges vagyok, valamikor már annyira , hogy remegnek a kezeim is.

mit csináljak? egyszerűen tanácstalan vagyok már

2014. jan. 9. 17:53
 1/1 anonim ***** válasza:
ez lehet a túl sok elvárás,megfeleléskényszer,a bizonytalan napok,a felgyorsult világ és ez az időjárás is,depresszióval küzdenek sokan most is, nem tudok csodákat tenni,de amiket a többiek írnak meditáció,zene,aroma illatosító,mozgás,és sokan nem hiszik az egészséges táplálkozás ,a sok vitamin,és a rendszeres étkezés,beszélgetések,teák nyugtató teák..kedély javítók,vagy több pihenés ,alvás az nekem mindig segít,keresd azt ami jól esik és próbálj meg segíteni ott ahol tudsz ez sokat segít a gondolkodáson!! a barátokkal,ismerősökkel..amit nem értesz abból segítséget kérsz korrepetálást
2014. jan. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!