Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csajok, nektek tényleg nincs...

SenninMadara kérdése:

Csajok, nektek tényleg nincs lelketek? Mármint bármit tesztek soha nem érzitek szarul magatokat?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó kérdés... :D

Ugyanezt a kérdést fel lehet tenni a pasiknak is...

Gondolom a barátnőd jól elbánt veled. Ez nem nem függő, inkább ember függő... Ahogy vannak ocsmány csajok, úgy vannak ocsmány pasik is.

2014. jan. 6. 19:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem bántak el velem,de sok nővel bizalmi státuszban vagyok és nagyon sokat mesélnek dolgokat,olyanokat hogy a hajam égnek áll és az egyik ocsmányabb mint a másik. De közben meg full felszinesek,meg aranyosak mindenkivel,aztán meg nekem elmondják épp hogyan fogják az illetőt "kivégezni"... Remélem érthető voltam...
2014. jan. 6. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Férfiban is rengeteg ilyen van, aki csak dugásra tartja a barátnőjét, stb. Azok se sokkal jobbak.
2014. jan. 6. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát elég érdeke társaságban fordulsz meg. Egy normális nő nem ilyen. Sőt szerintem az átlag sem.
2014. jan. 7. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!