Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti bénának tartjátok magatokat...

Ti bénának tartjátok magatokat? Miért? Mi volt azon a napon, amit bénázások követtek egymás után?

Figyelt kérdés

Nekem az, mikor felkeltem ma reggel, kifújtam az orromat jó erősen, mit veszek észre? Elkezd vérezni, de komolyan úgy ömlött a vér az orromból mint a Niagara, utána délután az ételt leakartam öblíteni, és miközben ittam a műanyagpalackból a vizet sikeresen megvágtam a számát. Most, ettem ebből a Kinder szeletből, és miközben csomagoltam ki a csokit, a papírral megvágtam az ujjamat.

Én nem gondolom magamnak olyan bénának, de ez a szünetem csak a bénázásaimból áll.

2014. jan. 3. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Balszerencsés vagy. Szegény, de szar lehet. :D
2014. jan. 3. 17:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, leakartam öblíteni! Remek! Egy falatot nem tudtam lenyelni, és muszáj volt valamit innom rá. Ez így talán érthetőbb.
2014. jan. 3. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Elofordul,altalaban nem benazom, de multkor volt egy nap,hogy amihez nyultam az vagy kiborult, vagy tort.
2014. jan. 3. 20:14
 4/10 A kérdező kommentje:
#3-s, ilyen velem is volt, csak a legnagyobb probléma, hogy én (nagyon) értékes (és sajna drága) dolgot törtem össze... De ennél 11 az esetnél 11 éves lehettem, de anyukám nem csodáltam hogy kiabált.
2014. jan. 3. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Vannak bénázásaim, sok is, és elhiheted, hogy mindenkinek vannak.

Csak van az az ember, aki oltári menőnek képzeli magát, és ha bénázik akkor is azt gondolja magáról, hogy "hö' én ISTEN vagyok".

Van a másik kategória, az önmarcangoló, aki katasztrófának fogja fel ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezte. Gyakran eszébe is jutnak ezek a helyzetek, és ezzel csak saját magát idegesíti, hogy ő mennyire szerencsétlen.

A legegészségesebb, ha valaki tudja, hogy bénázott, de tisztában van vele, hogy mindenkivel előfordul, tovább lép és aztán csak nevetve gondol vissza rá, ha valamikor eszébe jut.

Nekem is volt ilyen akciósorozatom. Vettünk egy szimpla redőnyt (ez a sima két csavart kell felfúrni aztán már fent is van). Gondoltam ezt egy szombat reggel megcsinálom fél óra alatt. El is kezdtem, az ablak feletti részbe, fúró, tipli, csavar, redőny fel. Erre leomlott a fal ahova belefúrtam, természetesen a redőny is leesett.

Akkor kis beton keverése újból felrakás. Ekkor vettem észre, hogy eltört a leesés miatt a jobb oldali tartórésze a redőnynek. Na mondom be a városba, venni hozzá olyan tartozékot. Hazaértem, a tartozék teljesen más típusú volt.

Utána megint be,természetesen olyan tartozék nem volt ami kellett volna, így vettem egy más típusú redőnyt. Ezt meg más helyen kellett rögzíteni, mint az előzőt, így újból fúró, tipli, csavar. De ezt már szerencsére sikerült normálisan megcsinálni, és csak egy délelőttömbe telt.

2014. jan. 3. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok, velem ez 41 évesen történt. :-)))

A mosogatóvizbe beleejtettem egy edényt, mindent elborított a víz, amikor kivettem pár cuccot akkor borultak, tányért is törtem.. Pedig nem szoktam ilyen lenni, de aznap valami katasztrofális napom volt.

Még régebben, amikor a gyerekek kisebbek voltak, kibontottam egy zacskó Francia drazsét, már nyitva volt a zacskó de még nem öntöttem a tányérkájukba, mert osztottam az észt nagyon, mert kértem, hogy a szőnyegről vegyenek fel valamit, de otthagyták végül. Ahogy tartottam a hegyi beszédet, közben meglendítettem a karom és a francia drazséval úgy beterítettem a nappalit, hogy még hetekkel később is előbukkant itt-ott egy golyócska, pedig igyekeztem rendesen feltakarítani.

Ja, még egy, a fagyiskanakat megnyaltam, de a véletlenül a kezemmel rányomtam, és becsippentette picit a nyelvem.

2014. jan. 4. 01:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a válaszodat! :D
2014. jan. 4. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Az utolso elotti valszolo is megerdemelt volna egy koszonomot vagy valami reakciot a kerdezo reszerolha mar vette a faradtsagot es valaszolt mert sztem jokat irt.
2014. jan. 4. 11:53
 9/10 A kérdező kommentje:

#8-s, igazad van, oda is írtam, legalábbis írni írtam, csak nem küldtem el, mert nem szeretek csak "köszönöm a válaszodat" írni, de igazad van, valóban értelmes dolgot írt, és igaza van, de még belekötni sem tudok, se máshogy reagálni, minimum annyit tudtam volna erre írni, hogy: Valóban igazad van, hogy mindenki bénázik csak másképp fogja fel, köszönöm a válaszodat. :-)

Igazad van egyébként valóban neked is, és akkor elnézést az előtted lévő előtt lévő válaszolótól!

2014. jan. 4. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló vagyok.

joarcujonny köszönöm, és tudom, hogy az érdekemben szóltál, de nem kellett volna. Nem a hála miatt írtam a történetet, hanem segítség meg jó tanácsként.

Köszönöm Neked is kérdező!

Jól esett mindkettőtöktől a dolog.

2014. jan. 5. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!