Melyek a ciki fiú és lány nevek?
Figyelt kérdés
Amelyeket nem adnál a gyerekednek.2014. jan. 2. 19:25
1/23 anonim válasza:
Dzsesszika, Szintia, Klarissza, Dzsenifer, Zsanett, Tímea, Vivien, Kevin, Brendon, Martin, Nikolett, Károly, Béla, Rezső, Dezső, Jenő, Adolf meg még biztos van pártucat másik
2/23 anonim válasza:
Jenő, Boldizsár, Giovanni, Ármándó, Jefferson, Alfonz, Elemér. biztos van még de több most nem jut eszembe
3/23 anonim válasza:
Zétény, Zselyke, Csenge, Ferenc, Olga ezeket semmiképpen nem.
4/23 anonim válasza:
ricardo, rezső, aranka, sarolta, esmeralda, ernő, ignác, bonifác
5/23 anonim válasza:
Semelyik név nem "ciki". És főleg nem, mivel senki sem tehet a saját nevéről.
Olyan van, hogy valakinek egy adott név nem tetszik - ez szubjektív.
6/23 anonim válasza:
Benett, Dzsesszika, Dzsenifer, Zselyke, Lolita, Kiara, Démien, Zara,Pamela, Orália, Dzsasztin, Bella, Debóra, Elek, Noel, Kevin, Nikolasz, Krisztofer, Liliána, Amanda, Tifani
Van amit a gyakorisága, van amit a hangzása miatt nem adnék soha
7/23 anonim válasza:
Egyetértek az 5-ös válaszolóval... :)
8/23 anonim válasza:
hát, nem az , hogy ciki, de én pl. utálom a Károly nevet, szerintem iszonyú idétlen. (és pont egy olyannal akartak összehozni, az illető beceneve Kari, nekem ez is tök hülyén hangzik). aztán nem adnék Bélát, Józsit, Rezsőt, Dezsőt, Balambért, Edét, Eduárdot, Jenőt. pedig ismerős is van ezek közt. akkor se.
10/23 anonim válasza:
Nem értem a lepontozást. Azt kérdezték melyiket nem adnám a gyerekemnek. Nehogy már a lepontozó tudja jobban én mit adnék és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!