Tinik, kamaszok! Valami vicces, ciki, ijesztő történt veletek? Leírnátok?
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok rá hogy ti is vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen!Pl.:
Képes vagyok elesni bármiben,bárhol.Egyszer suli után (haza kellett vinni a tesizsákot ezért nálunk volt) elkeztük vele ütögetni egymást :)Csakhogy ennek az lett a vége hogy amikor megütöttem valakit s*ggre estem XD
Bár ha így vissza gondolok vicces,de akkor ciki volt mert sokan látták.....
Küldjetek ti is storykat!Nevessünk!
12/l
Utóirat: nemet és kort is! :D
Uhh.....azért gondolom a tnár nem dicsért meg titeket XD
DE azért vicces! :P
En mar nem vagyok kamasz, de vicces esemenyben nincs hiany kisebb korombol. :)
Volt, hogy szerelmes voltam egy fiuba. O volt 16, en 13. Kitalaltam, hogy irok neki levelet, de nem am a suliba adom oda, hanem egyenesen a lakasara viszem, persze nev nelkul. Egyik baratnommel mentunk, epp a kapuja elott alltunk, es talalgattuk hogy jussunk be, mikor kinyitotta a kaput...Alig feltunoen elszaladtunk. :D Na, de ebbol se tanultam, mindenkepp elakartam juttatni hozza a levelet, hat meglestuk merre megy, hogy kello tavolsagban legyen. Egyik saroknal elvesztettuk, es egyszercsak megkocogtatta a vallamat. A zoldsegesnel volt, repat vett a nyulanak. Zavaraba leejtette, en meg mondtam, "leesett a repad". Kerdezte mit keresunk ott, mondtuk, hogy csak setalunk. (a 8. kerben, berhazak kozott...hat hogyne :D ) Igy a levelet vegul nem adtam oda, de nagyon, nagyon kinos volt!
Hu, meg rengeteg ilyen van, azt hiszem eleg luzer vagyok. :D Koszi a kerdest, es a nosztalgiat. :)
Egyszer erdei suliba futottam a szobába, mikor megbotlottam egy párnába. És elvágódtam. Ez nem is lenne olyan ciki, csak a fiúk megnézték a szobánkat és pont az a fiú előtt estem el aki tetszik :D
12/l
Nem velem történt, hanem az egyik barátnőmmel. Ilyen falunapokon voltunk, ahol volt egy kültéri színpad, és ilyen összeszerelhető lépcsős ülőhelyek. Na persze mi legtetejére ültünk, és pont a legfelső ülőrész mellett volt egy ilyen nagy szemetes, ami egy kicsivel volt alacsonyabb mint amin ültünk. És ház persze mi, hülyék, mindig megkértük a barátnőmet, hogy dobja ki a müanyagpoharat, szívószálat, zsepit, stb.... az úgy nézett ki, hogy ő hajol, mi fogjuk a kezét lábát, kinyitja akuka feledét, és kidobja. De egyszer nem tudtuk rendesen megtartani, és kicsúszott a kezünkből. persze a fúvószenekar előadása alatt, és mikor? amikor éppen egy pillanatra néma csend lett. ő persze sikított, még az utolsó pillanatban tartotta meg valaki aki a kuka mellett állt, és így felnyomta az ülőhelyre.... persze mindenki minket nézett.
Akkor...a biciklim a legalacsonyabb magasságra volt állítva, amikor nevelőapum kitalálta, hogy magasra állítja... felállította a legmagasabbra, és leszedte a hátsó kosarat is, így a hátamon a táskámmal, a magas biciklivel mentem suliba... nem is volt probléma, ameddig meg nem álltunk hogy bevárjuk a többieket... ahogy elindultunk, nem tudtam rendesen felülni, a bicikli eldőlt, én meg beledőltem az árokba, és egyenesen beletenyereltem egy hatalmas csalánba. Alig fél utcányival arrébb a cipőfűzőm feltekeredett a küllőre, és pofára este.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!