Tinik, kamaszok! Valami vicces, ciki, ijesztő történt veletek? Leírnátok?
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok rá hogy ti is vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen!Pl.:
Képes vagyok elesni bármiben,bárhol.Egyszer suli után (haza kellett vinni a tesizsákot ezért nálunk volt) elkeztük vele ütögetni egymást :)Csakhogy ennek az lett a vége hogy amikor megütöttem valakit s*ggre estem XD
Bár ha így vissza gondolok vicces,de akkor ciki volt mert sokan látták.....
Küldjetek ti is storykat!Nevessünk!
12/l
Utóirat: nemet és kort is! :D
:D
Ezek is jók voltak!:)
Köszi!
ez még valamikor 5.ben történt...épp kiütőztünk tesi órán és úgy volt, hogy akit kiütöttek, annak át kellett mennie a másik csapat térfelére, de a másik csapat háta mögé és ha hozzánk kerül a labda, a hátuk mögül is kiüthetjük a másik csapatot
és a két térfelet 2 paddal választottuk el
és hát engem pont kiütöttek, ígyhát elindultam a másik térfél felé, csakhogy éreztem, hogy picit görcsöl a hasam, erre átugrottam a padod és azzal a lendülettel fingottam egy olyan igazi recsegőset...a többiek majd' meghaltak a röhögéstől, én meg legszívesebben elsüllyedtem volna...de így pár év távlatból elég vicces visszagondolni rá :"D basszus...:D
16/l
:DDD
Ügyes:D
Én és 3 osztálytársam nyelvtan versenyen voltunk. Az egyik barátnőmnek leesett a táskája és én meg lehajoltam érte féloldalasan és amikor jöttem vissza a nagy erőlködésben bepukkantottam egyet. Hála Istennek nem trotyogósat hanem csak ilyen kattanás szerűt :D:D
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!