Szerintetek ciki ha én írok rá a lányra aki tetszik?
Figyelt kérdés
Én szoktam ráírni, de utána meg tök jól elbeszélgetünk van amikor több órán át is.2013. szept. 15. 18:21
1/6 anonim válasza:
neked KELL ráírni. annyira elegem van már belőle, hogy az összes lány futkos mindenféle fiú után, és tőlem is ezt várják el, pedig a fiúnak kéne kezdeményezni... ha meg jól elbeszélgettek, akkor ő is ugyanígy gondolja, és szeret veled beszélni.
2/6 anonim válasza:
Első jól leírta. Mi ez a mostani a lány udvarol a fiúnak szokás?! Nekem is kezd elegem lenni belőle.
3/6 anonim válasza:
mivel te vagy fiú, neked kell ráírni a lányra, szóval nem ciki
4/6 anonim válasza:
De igen is... az ő szemükben ciki vagy, ha rájuk írsz! Ha nem vagy egy álom pasi, lesem kakilnak! És a legtöbb lány ilyen, nem adnak tisztelet. Persze mikor naponta rájuk írnak 1000-en minden féle fiú, és ez miatt nyeregbe érzik magukat, hisz miért írjon vissza, mikor tudja jönnek még aznap ezren. Nem érdemes rájuk írni vagy ha igen, akk módszeresen! Kérdező, azért ne írj rá mindig, amúgy tetszel ha órákat beszéltek ne izgulj kedvel ő. De azért mond meg neki h ő is rád írhat néha nem kerül semmibe. Szóval óvatosan a ráírogatásokkal (tapasztalat)
5/6 Antimod válasza:
Szerintem egyik oldalról sem ciki. Ha egymásra vártok, a végén senki nem ír senkinek ilyen-olyan félelmei miatt.
Társadalmilag egyébként is az az elfogadott még mindig, ha a fiú kezdeményez, ezért lehet, hogy erre vár a lány is, így mindenképpen érdemes meglépni.
6/6 anonim válasza:
Szia.Én nemrég kezdtem el beszélgetni egy lánnyal.(2 hete) Eddig mindig csak én írtam rá, de utána tök jól elbeszélgettünk órákig.2 nappal ezelőtt vittem neki virágot pár percet beszélgettünk , de azóta se kezdeményezte a beszélgetést.Persze a lánnyal nem először találkozta... Amióta megkapta a virágot se írt rám.Ezt érthetetlennek éreztem.Tegnap ráírtam, mire ő egy rövid választ adott.Miután megkérdeztem ,hogy Milyen volt a napja nem válaszolt pedig látta a kérdést.. 2 óráig vártam a válaszára mindhiába.. végül megírtam neki ,hogy "Jó lett volna beszélgetni.. de akkor jó éjszakát". Sajnos erre se reagált.. ebből már értettem ,hogy kutya voltam aki ment a csont után.. le se szar mert tudja ,hogy több 100 fiú rohan érte.A legtöbb lánnyal az a baj ,hogy miután felismerte magába a szépséget kihasználja.. mondhatni visszaél vele, hisz a normális fiúk mint én hülyíti.Azt tudom neked tanácsolni ,hogy mond meg neki ,hogy néha írjon ő rád, hiszen nem kerül semmibe.Ezzel ki is tudod deríteni ,hogy tényleg érdekled e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!