Kilencekid osztályba megyek, és egy ember azt mondta, ne rakassak még, mert kilencedikben nagyon ciki, ha egy fiúnak fogszabályzója van, és nem is barátkoznak vele, és a lányoknak se jön be. Szerintetek igaz ez? Várjak amíg kilencedikben megimsernek farkasfoggal? Aztán majd évközbe rakassak? 14/F
Minél előbb teszik fel, annál előbb fogják levenni.
Miért ne barátkoznának vele? Új suliban mindenki kíváncsi a másikra.
Én tavaly a munkahelyemen(még diákmelón) megismertem egy srácot, akinek fogszabályzója volt(és akkor még nekem is :D) Tök jól eldumáltunk, majdnem össze is jöttünk.
Neki most vették le, nekem tavaly.
Valakinek pedig még jól is áll a fogszabályzó(én azért kértem meg a fogorvost, hogy hagyjuk rajta még fél évig, mert megtetszett :))
2013. júl. 5. 18:48
2/17 anonim válasza:
van átlátszó fogszabályzó is, meg éjszakai
Ezt neked kell eldönteni, mert ha jódumás, nagyszájú, vagány gyerek vagy, akkor tökmindegy, h van e fogszabályzód
Ha viszont csöndes vagy, akkor szerintem várj még vele mondjuk október-novemberig, mert a fiatalok sajnos csúfolódnak, és 9.-ben megpróbálnak kiszúrni valakit, akit a következő 4 évben cinkelnek, és kinevezik az osztály lúzerének.
2013. júl. 5. 18:48
3/17 anonim válasza:
2., nem mindegy, hogy októberben kezdik el csesztetni, vagy szeptemberben? :D
amúgy szerintem az jobb, ha már eleve fogszabisként ismerik meg, mert akkor annál nagyobb dobás lesz 10-11-ben, ha leveszik neki :)
2013. júl. 5. 18:52
4/17 anonim válasza:
Mellesleg kevés arra az esély, hogy bántani fognak(emiatt meg főleg), mert év elején még mindenki csak nézeget, nem szokás balhézni :)
1-2 kivétel van, de az hidd el, hogy nem azért fog beléd kötni, mert veled van baja.
2013. júl. 5. 18:53
5/17 anonim válasza:
Legyél az, minél hamarabb. Mit szólnak? Semmit, különben is minden "skoda" három napig tart :) Kell egy kis türelem, meg kitartás, de sokkal esztétikusabb kinézeted lesz a végére.
2013. júl. 5. 19:13
6/17 anonim válasza:
Úgy tudom, van belső fogszabályzó is, mondjuk én nemtom, nekem külső volt. Szóval hogy a fognak arra a részére teszik ,ami nem látszik, nem tom mennyire könnyű úgy tisztítani. Hát amúgy én nemtom mikor rakasd fel:S
2013. júl. 5. 19:16
7/17 anonim válasza:
Ha cikizni akarnak teljesen mindegy hogy van-e fogszabályzód vagy nincs. Tökéletes ember nincs, mindenkin lehet találni valamit. Pattanások, túl vékony/dagi vagy, ha gyúrsz akkor izomagy, ha márkás ruháid vannak akkor sznob vagy, ha nincs akkor csóró. A stílusba, zenei ízlésbe is könnyű belekötni. Ha olyan a kiállásod, megvéded magad még az elején, akkor nem fognak kötekedni, ha úgy látják, hogy te vagy a leggyengébb, úgyis találni fognak rajtad valamit.
2013. júl. 5. 19:18
8/17 A kérdező kommentje:
Iskola ügyileg olyanba kerülök (erősen remélem, hogy bejutok abba amelyikbe szeretnék mert még most vannak az elosztások o.O), amelyikbe nem a kötekedés a menő. Inkább nagyképű kölkökkel van tele, tisztelet a kivételnek. Elit gimnázium, tehát nem ilyen tajparasztokkal van tele. Én inkább lány ügyben érdeklődöl, hogy a lányoknál egy fogszabályzós kevesebb esélyel indul? A farkasfogamra nem hinném, hogy lehet belső fogszabályzót tenni :(
2013. júl. 5. 19:38
9/17 anonim válasza:
Fiúcska, egy lány ha megszeret, nem fogja érdekelni a fogszabályzó. És ha összejönne valami, már előtte leszögezem: igen, lehet fogszabályzóval csókolózni, nem érez egyik fél sem semmit belőle ;)
Az is lehet, hogy neked is jól áll a fogszabi, ki tudja :D
Lehet, hogy lesz egy lány, akinek pont ez tetszik majd meg :)
2013. júl. 5. 20:25
10/17 A kérdező kommentje:
Lehet...nagyon remélem, hogy akad majd egy ilyen lány :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!