Az van hogy a felső fogsorom szép,csontfogak,és egyenletesek!
De alul a szemfogamnál(azthiszem) hátul nől a csont,és előtte van a tejfog,és modnta a fogorvos hogy ki kell húzni de lehet hogy még akkoris fog kelleni fogszabályzó,OKÉ kihúzatom,DE NEM FOG FOGSZABIT ADNI!!!!!!!SOHA!!!
szerintetek?mit fog mondani ha nem engedem?végülis azt mondtam
igaziból ő csak ajánlja. Nem kötelezheti. Mert pl nem mindenkinek vannak 100000forintjai fogszabályzóra
2010. ápr. 15. 17:49
3/14 anonim válasza:
Azt mondta, hogy 'lehet'. Amíg nem biztos, addig ne agyalj ezen.
2010. ápr. 15. 17:50
4/14 anonim válasza:
szerintem a fogszabályozó jól néz ki :D
2010. ápr. 15. 17:50
5/14 anonim válasza:
ha te nemszeretnél, mond meg neki oszt ennyi.
majd pár év múlva úgyis megbánod:D mindenkivel ezvan. aztán majd irogatsz ide 20-25 évesen h mennyi a fogszabi ennyi idős korban:D
2010. ápr. 15. 17:58
6/14 anonim válasza:
Nem ilyen rossz a fogszabályzó, szerintem aranyos. És ha tényleg szükséged van rá, érdemes feltetetni, ugyanis nem véletlen mondják, ha kell... Vagy nagyon gyerek vagy még, vagy nem tudom, hogy mért kell egy fogszabályzóból ekkora ügyet csinálni :D
2010. ápr. 15. 18:09
7/14 A kérdező kommentje:
nem aranyos,hanem gáz,én modell vagyok,nem fogok ilyen szarral a fogaim között mászkáni,blöö :)
2010. ápr. 15. 20:17
8/14 anonim válasza:
ja hogy te modell vagy....:D:D:D oda ne rohanjak, bazeg:D
majd sírhatsz később ha a fogaid miatt nemkapsz majd munkát később
2010. ápr. 15. 20:29
9/14 anonim válasza:
Egyrészt ma már tudnak olyan porcelán fogszabit csinálni, ami alig látszik, másrészt inkább most legyen egy évig, minthogy a fogaidat látva utasítsanak el később....
2010. ápr. 15. 20:54
10/14 anonim válasza:
Komoly modell lehetsz tejfogakkal:)
Egyébként a képeket retusálni szokták, és nem látszik a fogszabi. Én felnőtt fejjel imádtam az enyémet:) Most belső van, ezt kevésbé szeretem, és kényelmetlenebb is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!