Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » NEM LESZEK FOGSZABÁLYZÓS! Mit...

NEM LESZEK FOGSZABÁLYZÓS! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Az van hogy a felső fogsorom szép,csontfogak,és egyenletesek!

De alul a szemfogamnál(azthiszem) hátul nől a csont,és előtte van a tejfog,és modnta a fogorvos hogy ki kell húzni de lehet hogy még akkoris fog kelleni fogszabályzó,OKÉ kihúzatom,DE NEM FOG FOGSZABIT ADNI!!!!!!!SOHA!!!

szerintetek?mit fog mondani ha nem engedem?végülis azt mondtam

2010. ápr. 15. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100.000 ft? :| Nekem 20ezer volt alsó felső ragasztott meg 1 éves éjszakai ^^ Amúgy meg 2 hónapba nem halnál bele xD
2010. ápr. 16. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem 150 000 volt, és minimum másfél évig fent kell lennie, előbb nem fogják levenni, mert nem rögzülnek a fogak az új helyükön.
2010. ápr. 16. 20:43
 13/14 anonim válasza:

Modell?? és nem vagy annyira komolny, hogy belásd hogy fogszabályzóra van szükséges?? BESZARÁS-.-

Amúgy meg tátott szájjal fényképezgetnek ??

Meg amúgy is a mai időben a fogszabályzóó szerintem trendi, vagyis kezd bejönni a divatba.... valaki már direkt ha eljön a kellő időő, színeset is tetet magának és nem szégyenli, és szerintem nem is kell.

Nem tudm hány éves vagy, dee nem lehetsz 20 felett... mert egy 20 évesnek sőt már 18 évesnek is lenne annyi esze, hogy inkább most, mint később.

Minél előbb annál jobb. 15/L

2010. ápr. 19. 15:46
 14/14 anonim válasza:
nekem is kéne, de szerintem nagyon égő:S osztálytársaim is cikiznének, fiú vagyok, ezért sztem gáz:S olyan kéne, ami nem látszik:D felső fogsorom kiscit előrébb, hátsó kicsi hátrébb van ,mint kéne.
2010. máj. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!