Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fogszabályzós fiú leszek, az...

Tüng. kérdése:

Fogszabályzós fiú leszek, az legyek?

Figyelt kérdés
Kilencekid osztályba megyek, és egy ember azt mondta, ne rakassak még, mert kilencedikben nagyon ciki, ha egy fiúnak fogszabályzója van, és nem is barátkoznak vele, és a lányoknak se jön be. Szerintetek igaz ez? Várjak amíg kilencedikben megimsernek farkasfoggal? Aztán majd évközbe rakassak? 14/F

2013. júl. 5. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, ha neked tetszik egy lány, érdekel, hogy van a fogán egy izé?:) Pont annyira fogja érdekelni azt is, akinek te tetszel majd meg. Ha meg egy lány csak a fogszabid miatt nem jönne össze veled, az annyit is ér, fogd fel úgy, hogy legalább kiderült, hogy milyen.
2013. júl. 5. 23:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szebb lett a napom!:)
2013. júl. 6. 01:57
 13/17 anonim válasza:
100%
amúgy meg divat is, én rengeteg fogszabályzós fiúval és lánnyal vagyok körülvéve. semmi bajom, nem lesz attól kevesebb (de több se) valaki, mert szándékozik szebbé tenni magát :D
2013. júl. 6. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem például kifejezetten tetszenek a fogszabis fiúk :') bár nekem soha nem is volt és nem is lesz fogszabim, mert szépek a fogaim :D
2013. júl. 7. 23:29
 15/17 anonim válasza:
100%

14 éves lány vagyok, most júniusban rakták fel nekem a fogszabályozómat, és én is a kilencedik évfolyamot kezdem szeptemberben... :)

Amúgy szerintem (!!!) vonzó és aranyos, ha egy fiúnak fogszabályozója van.

:)

2013. júl. 12. 20:56
 16/17 anonim válasza:
100%
A testvérem is a kilencedik osztályra lett fogszabályzós és az osztálytársai teljes mértékben befogadták.Az egész osztály bírja és sulin kívül is gyakran találkoznak. Szerintem mindenképpen tetesd fel a fogszabályzót!
2013. júl. 16. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz ha egy fiú fogszabályzós. A normálisabb lányoknak ez nem ok arra, hogy ne is foglalkozzanak a fiúval. Én 6 osztályos gimibe megyek, és azt találtam ki, hogy a gólyatánbor és szeptember 1. között rakják fel a fogszabályzót. (ez neked is beválhat) Azért mert akkor megismernek fogszabályzó nélkül és ha esetleg olyanok lennének az osztálytársaim, hogy nem foglalkoznak egy fogszabályzóssal, akkor is barátkozhatok a gólya táborban és a barátaim meg nem fognak azért "otthagyni" mert fogszabályzóm lett.

Amúgy nincs igaza annak aki azt írta, hogy választhatsz éjszakait is, mert erre csak az esetek 10%-ában van lehetőség. Amúgy más dologra alkalmazzák a kettőt. Nekem volt éjszakaim, amivel a harapásom mélységét szabályozták, most a ragasztottal egészen más dolgot fognak csinálni. Remélem segítettem! :)

13/L

2013. júl. 17. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!