Fogszabályzós fiú leszek, az legyek?
14 éves lány vagyok, most júniusban rakták fel nekem a fogszabályozómat, és én is a kilencedik évfolyamot kezdem szeptemberben... :)
Amúgy szerintem (!!!) vonzó és aranyos, ha egy fiúnak fogszabályozója van.
:)
Szerintem nem gáz ha egy fiú fogszabályzós. A normálisabb lányoknak ez nem ok arra, hogy ne is foglalkozzanak a fiúval. Én 6 osztályos gimibe megyek, és azt találtam ki, hogy a gólyatánbor és szeptember 1. között rakják fel a fogszabályzót. (ez neked is beválhat) Azért mert akkor megismernek fogszabályzó nélkül és ha esetleg olyanok lennének az osztálytársaim, hogy nem foglalkoznak egy fogszabályzóssal, akkor is barátkozhatok a gólya táborban és a barátaim meg nem fognak azért "otthagyni" mert fogszabályzóm lett.
Amúgy nincs igaza annak aki azt írta, hogy választhatsz éjszakait is, mert erre csak az esetek 10%-ában van lehetőség. Amúgy más dologra alkalmazzák a kettőt. Nekem volt éjszakaim, amivel a harapásom mélységét szabályozták, most a ragasztottal egészen más dolgot fognak csinálni. Remélem segítettem! :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!