Lehet, hogy fogszabályzós leszek. Tudnátok pár kérdésre válaszolni?
- Hogyan mondjam a szüleimnek, hogy fogszabit szeretnék?(furi, de tökre cikinek érzem)
- Mélyharapásom van, nincsenek tejfogaim. Állandót adnának? 13/L
- Állandónál: Tisztítása hogyan lehetséges?
Nagyon gáz szemüveggel az állandó fogszabi?
Ha rosszul fog állni, valami teendő?
A segítő embereknek menni fog a zöld pacsi :-)
13/L
- Szüleid elé állj egyenesen oda és mondd el nekik, mit szeretnél. Nem ciki egyáltalán. Egyetlen, ami probléma lehet, az az anyagiak, de erről nem írtál (ugye nem olcsó önmagában a fogszabályzó + a vizsgálatok, igazítás).
- Szerintem állandót adnak.
- Tisztítása nem olyan bonyolult, csak általában arra hívják fel a figyelmet, hogy kerüld a "beleragadós" dolgokat. Meg ugye óvatosan tisztítsd, mert egyik ismerősömnek valami szétjött és fekélye lett a szájában a fogszabi miatt.
- Nem gáz a szemüveg és a fogszabi együtt, sőt :) Szerintem van aki kifejezettebben "értelmesebbnek" látszik :)
- Nem fog rosszul állni, max. az elején szokatlan lesz a kép, amit tükörben látsz, de meglátsd, ha majd megszokod, megváltozik a véleményed!
:)
Egyet értek a másodikkal, a szüleidnek m,ax. az anyagiakkal lehet gondja.
Nekem is mélyharapásom volt arra éjszakait kaptam, és nem volt külön alul felül hanem egy cucc volt ;)
Állandónál valószínűleg minden étkezés után meg kell majd mosnod mert nagyon undorító, ha valakinek kajadarabok lógnak a fogszabijából. Éjszakait mielőtt beteszed lemosod fogkefével fogkrémmel és akkor kicsit mentolos íze is lesz.
Nem gáz, bár attól is függ, hogy m,ilyen közösségben töltöd a napjaidat, mert van ahhol ez cikinek számít, de van ahol menő. (Szerintem mondjuk az a gáz ha valakinek kéne de nem hord)
Ha rosszul fog állni akkor is el kell fogadnod. Segíthet az, ha nem veszel tudomást a bunkókról akik beszólnak miatta.
ui.: Nekem most lesz állandóm, mert a mélyharapás után mást is kell szabályozni a fogaimon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!