Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet, hogy fogszabályzós...

Lehet, hogy fogszabályzós leszek. Tudnátok pár kérdésre válaszolni?

Figyelt kérdés

- Hogyan mondjam a szüleimnek, hogy fogszabit szeretnék?(furi, de tökre cikinek érzem)

- Mélyharapásom van, nincsenek tejfogaim. Állandót adnának? 13/L

- Állandónál: Tisztítása hogyan lehetséges?

Nagyon gáz szemüveggel az állandó fogszabi?

Ha rosszul fog állni, valami teendő?

A segítő embereknek menni fog a zöld pacsi :-)

13/L

2013. jún. 17. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt fogszabályzom, de kivehetős alul is és felül is, én ugy takaritottam, hogy fogkrémml megmostam..szerintem az állandot is ugy birod takaritani, hogyha majd fogat mosol..de mindent megmondanak neked akkor ha felteszik, hogy hogyan ápold! Szerintem nem gáz, inkább az gáz, ha összeissza kuszák a fogaid! :)
2013. jún. 17. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:

- Szüleid elé állj egyenesen oda és mondd el nekik, mit szeretnél. Nem ciki egyáltalán. Egyetlen, ami probléma lehet, az az anyagiak, de erről nem írtál (ugye nem olcsó önmagában a fogszabályzó + a vizsgálatok, igazítás).

- Szerintem állandót adnak.

- Tisztítása nem olyan bonyolult, csak általában arra hívják fel a figyelmet, hogy kerüld a "beleragadós" dolgokat. Meg ugye óvatosan tisztítsd, mert egyik ismerősömnek valami szétjött és fekélye lett a szájában a fogszabi miatt.

- Nem gáz a szemüveg és a fogszabi együtt, sőt :) Szerintem van aki kifejezettebben "értelmesebbnek" látszik :)

- Nem fog rosszul állni, max. az elején szokatlan lesz a kép, amit tükörben látsz, de meglátsd, ha majd megszokod, megváltozik a véleményed!

:)

2013. jún. 17. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, főleg a másodiknak! :-) Valószínű, hogy magán dokihoz mennénk! Mentek a zöld kis kezek! :-)
2013. jún. 17. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, hogy az első konzultáció után mennyi idő alatt kerül fel a fogszabi?
2013. jún. 17. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
változó, nekem másfél hónap volt. Röntgen, lenyomat, meg tervezés kell előtte.
2013. jún. 18. 00:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyet értek a másodikkal, a szüleidnek m,ax. az anyagiakkal lehet gondja.

Nekem is mélyharapásom volt arra éjszakait kaptam, és nem volt külön alul felül hanem egy cucc volt ;)

Állandónál valószínűleg minden étkezés után meg kell majd mosnod mert nagyon undorító, ha valakinek kajadarabok lógnak a fogszabijából. Éjszakait mielőtt beteszed lemosod fogkefével fogkrémmel és akkor kicsit mentolos íze is lesz.

Nem gáz, bár attól is függ, hogy m,ilyen közösségben töltöd a napjaidat, mert van ahhol ez cikinek számít, de van ahol menő. (Szerintem mondjuk az a gáz ha valakinek kéne de nem hord)

Ha rosszul fog állni akkor is el kell fogadnod. Segíthet az, ha nem veszel tudomást a bunkókról akik beszólnak miatta.

ui.: Nekem most lesz állandóm, mert a mélyharapás után mást is kell szabályozni a fogaimon. :)

2013. júl. 17. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! :) Nekem az éjszakai 1,5 honappal az első konzultáció után lett meg, kellett alsó és felső lenyomatot csinálni, panoráma röntgent, és amikor minden ilyesmi kész volt akkor kiválasztottam színét. Miután odaadtuk a röntgent a fogdokinak egy honap alatt meglett.
2013. júl. 17. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!