Fiuk szerintetek cink a fogszabályzós lányok!?!
Nekem most lesz felrakva júniusba az alsó felső állandó fogszabim és attól félek h cikizni fognak a fiuk h fogszabályzóm van meg minden !
Előre is köszi a válaszokat! :)
Remélem,nem baj,hogy lányként válaszolok erre,a barátomnak a szemszögéből mondom el .:) Egyáltalán nem ciki,sőt élvezik a fiúk ,azt csókolózásnál,hogy lehet piszkálni a fogadnál! ;)
Amúgy ebben az évtizedben menőnek számít a fogszabályzó! ;)Mellesleg az első fiúmmal úgy jöttem össze,hogy rajtam volt még a fogszabi,és nem zavarta őt.Azóta is együtt vagyunk.Bevallom ,hogy nekem hiányzik az állandó fogszabályzó,mivel akkor volt egy egyéniségem tőle.
Még annyit kifelejtettem, hogy öcsém gyerekkorában nem akart fogszabályzót, az őseink meg ráhagyták. Most 24 évesen matekozik, hogy pár foga összevissza áll, és bele kellene fogni a fogszabályzásba, mert így ebben a formában gáz...
Szerintem ha van rá lehetőség, akkor mindenképp fiatalkorban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!