Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fiuk szerintetek cink a...

Fiuk szerintetek cink a fogszabályzós lányok!?!

Figyelt kérdés

Nekem most lesz felrakva júniusba az alsó felső állandó fogszabim és attól félek h cikizni fognak a fiuk h fogszabályzóm van meg minden !

Előre is köszi a válaszokat! :)

2013. máj. 12. 20:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
75%

Remélem,nem baj,hogy lányként válaszolok erre,a barátomnak a szemszögéből mondom el .:) Egyáltalán nem ciki,sőt élvezik a fiúk ,azt csókolózásnál,hogy lehet piszkálni a fogadnál! ;)

Amúgy ebben az évtizedben menőnek számít a fogszabályzó! ;)Mellesleg az első fiúmmal úgy jöttem össze,hogy rajtam volt még a fogszabi,és nem zavarta őt.Azóta is együtt vagyunk.Bevallom ,hogy nekem hiányzik az állandó fogszabályzó,mivel akkor volt egy egyéniségem tőle.

2013. máj. 12. 20:53
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem sem gáz, még lehet cuki is ha jól áll. Elsőnek: Ha attól volt egyéniséged hogy fogszabályzó volt a szádban akkor elég nagy a baj szerintem.
2013. máj. 12. 20:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz, ha valaki takargatni próbálja meg feszeng, meg befordul miatta! Amúgy nem!
2013. máj. 12. 21:01
 4/12 anonim válasza:
75%
2.! Első voltam, azonkívül is volt egyéniségem,csak az olyan "kamaszossá" tett. :)
2013. máj. 12. 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad hány éves vagy, de ebből kiindulva: "attól félek h cikizni fognak a fiuk" még nem vagy túl öreg. Lehet most pár pocs cikizni fog az elején, viszont egy két év múlva egy szép mosollyal szinte bárkit leveszel a lábáról. Szerintem nem gáz a fogszabályzó.
2013. máj. 13. 01:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Köcce a válaszokat...! ;)
2013. máj. 13. 16:17
 7/12 A kérdező kommentje:
Különben 13 vagyok ....
2013. máj. 13. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 13 éves lány vagyok. Amióta van fogszabályzóm eddig még senki se cikizett. Na jó.......az öcsém de azt leszarom. Inkább cukinak tartanak benne :) Ja és amióta van fogszabályzóm azóta 2 fiú kérdezte meg hogy járunk-e? :)))
2013. máj. 13. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Még annyit kifelejtettem, hogy öcsém gyerekkorában nem akart fogszabályzót, az őseink meg ráhagyták. Most 24 évesen matekozik, hogy pár foga összevissza áll, és bele kellene fogni a fogszabályzásba, mert így ebben a formában gáz...

Szerintem ha van rá lehetőség, akkor mindenképp fiatalkorban :)

2013. máj. 13. 17:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszii a választ..:) !!
2013. máj. 13. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!