Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ciki? Miért néznek el?

Tényleg ciki? Miért néznek el?

Figyelt kérdés
Szinte mindenkitől a környezetemben azt hallom, hogy ciki ha egy lány előre köszön egy fiúnak és beszélgetést kezdeményez vele. Ez tényleg így van? Ha meglátok az utcán egy fiú ismerőst nem köszönhetek neki előre, mert az ciki? Nem rokonra gondolok, hanem a környezetemből a srácokra. Mindig azt mondják, hogy egy fiú kezdeményezzen. Az oké, ha szerelemről van szó, na de egy ismerősnek sem lehet, akivel rendszeresen találkozok és bár nem beszélgetünk órákat, de az utcán nem köszönhetek neki előre? És az miért van, hogy ha köszönni szeretnék gyakran elnéznek vagy elkezdenek valamit matatni?

2013. dec. 11. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, én emiatt nem nézek le senkit se. Én is van amikor egy fiúnak előbb köszönök.
2013. dec. 11. 19:41
 2/9 Majka* válasza:
73%
Nem.Ez hülyeség, abszolút.:) És igenis ráirhatsz egy fiúra meg minden..ez nem ilyen.
2013. dec. 11. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Mi az apukádnak sem köszönhetsz...ez hülyeség,a második kérdésre válaszolva már velem is volt ilyen én a bunkóságnak bélyegzem le
2013. dec. 11. 20:01
 4/9 Majka* válasza:
nem akarsz bezöldelni?:3
2013. dec. 11. 20:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem facebookos chatelésről beszélek, hanem szemtől szembe. Utcán, boltban stb. De akkor megnyugodtam. Azt hittem velem van a hiba. :) Szerintem is bunkóság. Majka* bezöldeltelek és a többieket is. :3 :) Amúgy írtam, hogy nem rokonokról beszélek. :)
2013. dec. 11. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
ja tényleg bocs:)
2013. dec. 12. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Csereld le a tarsasagodat. Butak oszt ennyi.
2013. dec. 14. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem hülyeség. És bunkóság nem visszaköszönni.
2013. dec. 14. 19:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkit lecserélni csöppet bonyolult lenne. :) Én is úgy gondolom, hogy bunkóság, csak nem mindenki veszi magát észre.
2013. dec. 15. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!