Miért néznek le az öltözködésem miatt? Ciki lennék? 12 lányka
Ma (haúgy jobban tetszik tegnap) osztálytársamhoz igyekeztem, mert boltba mentünk. Világos farmerszoknyát vettem fel, alá puha (haez számít) tüll szoknyát, és még egy nagyon rövid latexnadrágot. Felül sima fekete atléta volt rajtam. Cipő egy új tornacipő, kék és sötétrózsaszín színbe. (Az egy "jófogásos" cipő. Newyorkerből vettem 1490 ft-ért, de az eredeti ára 5990. :D ) Gördeszkával mentem, mert gyalog féltem hogy kikezdi a lábam a cipő.
(Kezem is be van gipszelve mert eltört, ha ez még fokoz rajta) Vállamon egy vadi új táska. (fehér és kis szörnyecskék vagy mik vannak rajta)
Nagyon sokan megfordultak utánam, 2-szer még fuuu-ztak is. :(
Gáz ha egy csaj farmer-tüll szoknyába, tornacipőbe, törött kézzel, nagy táskával gördeszkázik? Ciki lenne?
Elnézést emiatt a sok tejbekása miatt..
Hát így leírva elég borzalmasan hangzik...farmerszoknya+tüllszoknya+latexnaxi..te jó isten de ízléstelen...meg a színek is abszolút elütnek egymástól meg sok is..csiricsáré..és még hozzáképzelem a gördeszkát...hát ne haragudj de nem tudok dönteni a nevetséges és a szánalmas között.
Egy jó tanács..a kevesebb néha több!
Jesszus..tényleg nem sértegetni akarlak de ez valami elképesztően ízléstelen..ne csodálkozz ha "kinéznek".
Lehet színesen öltözködni módjával is..2színt kombinálj legfeljebb szerintem,mert amit te csinálsz az már sok.
Plussz a ruhákat se jól válogatod össze.
Persze tök jó hogy ilyen színes vagy,ezzel semmi gond,de kicsit változtass szerintem.
Átlagosak...
Miért rossz az ha valaki más?
A világ már senkit semmilyen formában nem fogad el.
Szar ha valaki rokcer, szar ha emo, szar ha punk. Minden szar. Bezzeg a kis szürke egérkék, akik kicsitse akarnak kilátszani a tömegből azok istenek??
Néha már szánalom a világ.
ui.: A latex csak addig ért, amíg a szoknya és egy csúnya nemrég gyógyult varrott seb eltakarására szolgált.
nem, nembaj szerintem, (előző válaszolo) de azért ez egy kicsit durva, ez a szerelés, bocsi
mindennek van határa, ha feltűnő szeretnél lenni, csak így tovább, de igy nem néznek többnek egy ribinél ;)
csajszi..nem lenne ez rossz...csak a párositásokkal van gond...lehetőleg használj két szint...ugy szines is de nem estél tulzásba...a latexgatyót meg hanyagold..főleg szoknya alá..tüll szoknya még mehet tornacsukával...az király lehet...jol tud kinézni...de nem mindegy mit mivel párosítasz össze...a szinek, az anyag, minták...nem mindegy:):):) majd kitanulod:)
22L
Ez nem kitanulás dolog!
Nekem ez így jó és akiket ismerek, azoknak így vagyok jó ahogy vagyok.
Rájöttem, hogy a többi ember meg már csak ilyen.
Ma volt egy próbatétel. Elmentem gördeszkázni fekete pulcsiba és szürke kockás nadrágba.
Ugyanaz történt mint tegnap. Megint nagyon sokan megfordultam utánam. Már ez se jó?
Nem bírom felfogni, hogy miért nem jó, ha valaki más.?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!