Miért néznek le az öltözködésem miatt? Ciki lennék? 12 lányka
Ma (haúgy jobban tetszik tegnap) osztálytársamhoz igyekeztem, mert boltba mentünk. Világos farmerszoknyát vettem fel, alá puha (haez számít) tüll szoknyát, és még egy nagyon rövid latexnadrágot. Felül sima fekete atléta volt rajtam. Cipő egy új tornacipő, kék és sötétrózsaszín színbe. (Az egy "jófogásos" cipő. Newyorkerből vettem 1490 ft-ért, de az eredeti ára 5990. :D ) Gördeszkával mentem, mert gyalog féltem hogy kikezdi a lábam a cipő.
(Kezem is be van gipszelve mert eltört, ha ez még fokoz rajta) Vállamon egy vadi új táska. (fehér és kis szörnyecskék vagy mik vannak rajta)
Nagyon sokan megfordultak utánam, 2-szer még fuuu-ztak is. :(
Gáz ha egy csaj farmer-tüll szoknyába, tornacipőbe, törött kézzel, nagy táskával gördeszkázik? Ciki lenne?
Elnézést emiatt a sok tejbekása miatt..
Nem ciki, csak amennyire az összes ízléstelen wannabw 10-12 éves.
Nem attól leszel egyedi, hogy mindenkit fikázol, magadat meg isteníted, miközben úgy nézel ki, mint aki csukott szemmel öltözött az ovis tesója szekrényéből.
De ha neked így jó, hát nekem mindegy, de ez azzal jár, hogy pofa alapállásba és tűrd a kritikát, nem? És lehet valaki feltűnő ízléssel is, de a korod miatt elnézzük. Én leginkább azért néznélek meg, mert ki az az elmebeteg, aki 35 fokban 8 réteget vesz magára.
Hát igen, ha papagáj vagy, elég sokan megbámulnak. Én is csatlakozom azokhoz, akik azt írják, hogy max 2 színt kombinálj, sokkal ízlésesebb, és lehet az is feltűnő. Valamint tényleg nem jól párosítod az anyagokat sem. Pl. a latex mindene esetben undorító, nemhogy egy 12 éves kislányon, és a farmer-tüll kombó sem a legnyerőbb. A tornacipővel tényleg lehet a tüll is, farmer is "menő", de együtt a 3 szerintem sok. Na mindegy.
Egyébként meg, ha felteszel egy kérdést, és nem fogadod el a rá adott válaszokat, mi értelme volt? Most azért tetted fel a kérdést, hogy megtudd, miért vagy "gáz", vagy azért, hogy bebizonyítsd, hogy te így vagy jó mindenkinek? Mert ha így érzed jól magad, és állítólagosan mindenki másnak jó ez így, akkor ne itt sírjál, hanem vállald a következményeit, hogy igenis be fognak szólni, és ki fognak nézni.
Mellesleg csakhogy örülj, ezt nem úgy mondom, mint egy szürke kisegér, hanem egy olyan lány, aki általában acélmerevítős fűzőben és abroncsos szoknyában megy sétálni, szóval tudom miről beszélek a megbámulás terén.
12éves vagy, tehát még gyerek, ezért inkább néz ki úgy mint egy papagáj, minthogy tiniribinek nézzenek.
Egyébként mi bajotok van a papagájokkal?, legalább nem szürkék és unalmasak, meg amúgy is most a color blocking a menő, hamár a divat kategóriában vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!