Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálom a szilveszteri hülye...

Utálom a szilveszteri hülye robbangatásokat! Hova menjek hogy ne halljam?

Figyelt kérdés

Sajnos mindenhol vannak ilyen feltünősködő emberek, akik már most! 2-3 nappal eldurrogtatnak 10-20 ezreket! Aztán még vesznek még szilveszterre mi?

És utálok fennt maradni hajnali 1-2 ig mert addig folytatják!

Hová lehet ezek elől elmenni?

Voltam pár éve rokonoknál kis faluban gondoltam ott nem fognak az öregek durrogtatni... Áh nem a falu pár hülyegyereke összegyűlt, és neki állt robbangatni!

2013. dec. 28. 20:41
1 2 3 4 5 6
 41/51 vyrob ***** válasza:
de azt kell mondanom hogy meg ér. minden gazda kutya kötelessége vigyázni az állatára amelyik felelötlen annak sem tudom sajnálni sem őt sem a kutyáját .egynap egy évben van szilveszter .mi régen az elsőn laktunk hát szól rendesen főleg 1995 ben a mega petárdák és társaik igen én csecsemőként felsirtam de mikor nem sirtam fel volt hogy az évben hajnali 5 ig fennt kelett leni velem megnyugtatni pedig már nem volt petárdázás csak éhes voltam bekakiltam stb .ez max csak 2-3 nap ekkora feneket nem kell keriteni a dolognak igen anyám is utálta a petárdázást de mindig azt mondta nekünk mikor kicsik voltunk hogy ő kismamaként bekalkuálta és tudta hogy jön és fognak is petárdázni redőny lehuz ablakot becsukta és nem jött be a petárda ő is tudta ez egy ilyen nap :) és szintén érdekes hogy 70 80-90 években lakótelepen nem volt sok kutya ahól ők laktak 2 kutyás volt mert volt erkölcs a szülő nemet tudott mondani mert már akkor tudták panelba nem való .nekem is és meg is köszöntem nagy felelőség stb aki pedig tart kutyák kalkulája be a petárdázást ha elveszett nem tudom sajnálni .egyik ismerősömnek is volt 6 után bent vólt semmi gond nem lett belőle szigoruan betartotta az elő irásokat sétára is a ház elé csak nem ugy mint a hülye lány szomszédja aki éjfélkor nagy sétára levite a kutyáját mert bizott abban hogy nem messze egy rendőr őrs van igy biztonságban van mert nem fognak petárdázni nem igy volt .rögtön durrantak a megák triplák stb kutya nélkül jött haza .mérges volt barátom mondta hülye voltál a te hibád nem bizakodni kell meg remélni hátha nem lesz .nem ! cselekedni és tudni hogy az álat életével felelsz :(
2014. jan. 17. 20:54
 42/51 vyrob ***** válasza:
elnézést a helyesirási hibákért nem volt időm javitani .barátomnak van most is kutyája a voltot rosszúl irtam :)
2014. jan. 17. 21:00
 43/51 anonim ***** válasza:

Én sem tudom sajnálni az állat gazdáját. De az állatot igen. Egyáltalán nem tehet arról, hogy milyen a gazdája! Ez olyan, mintha nem sajnálnád a gyereket, akit mondjuk pl. rendszeresen vernek otthon, mert részeg, vagy csak dilis az apuka, anyuka teljesen mindegy. Mit tehet arról az a szerencsétlen gyerek?! Ugyanígy nem tehet arról egy állat sem, hogy mekkora IQ bajnok a gazdája.

És a kisbabás szomszédod is megpróbált vele beszélni? Talán vele szemben nagyobb lenne az empátia a baba miatt.

Nem tudom milyen szomszédod lehet, aki még ebbe sem ment bele, de van egy tippem...

2014. jan. 17. 21:14
 44/51 anonim ***** válasza:
Természetesen próbált és igen ha arra gondolsz, hogy sokat napozott, igen olyanok.
2014. jan. 17. 21:42
 45/51 vyrob ***** válasza:
ebben én is egyet értek .az ilyen embereknek akik vigyázni nem tudnak kutyáikra nem való és el is venném tőlük és akkor ennyi szökött kutya nem lenne .
2014. jan. 18. 17:36
 46/51 anonim ***** válasza:
Ma is volt egy valahol, aki rájött, hova dugta részegen a petárdákat... Kutyu elég sürgősen bekéredzkedett egy jó hozzánk bújásra, ami persze szép pillanat, de talán fontos megemlíteni, hogy gazdáihoz hasonlóan képtelen az emberi hülyeséget megszokni, és ebben az egyben fel se merül benne sem, hogy neki ehhez alkalmazkodnia kellene. Aki úgy érzi persze, valljon színt nyugodtan...
2014. jan. 18. 21:13
 47/51 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a felelőtlen kutyatartas is a kutya imádók hibája részint. Azt hangoztatják hogya kutya milyen csodás élőlény, az ember legjobb hűséges barátja, a család része. És kiváltság. Fogadja örökbe egyet méter az milyen jó......

Meg anyámkinja..

Nem hogy azt hangoztatnák. Kutyát csak az tartson akinek rengeteg türelme és ideje van rá.

2014. jan. 20. 23:47
 48/51 anonim ***** válasza:
Meg gyereket is.
2014. jan. 22. 03:15
 49/51 anonim ***** válasza:
Ja és persze megfelelő szintű érzelmi és értelmi intelligencia sem árt egyik változathoz sem.
2014. jan. 22. 03:22
 50/51 anonim ***** válasza:
Beleértve a durrogó izékkel trollkodást is.
2014. jan. 22. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!