Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálom a szilveszteri hülye...

Utálom a szilveszteri hülye robbangatásokat! Hova menjek hogy ne halljam?

Figyelt kérdés

Sajnos mindenhol vannak ilyen feltünősködő emberek, akik már most! 2-3 nappal eldurrogtatnak 10-20 ezreket! Aztán még vesznek még szilveszterre mi?

És utálok fennt maradni hajnali 1-2 ig mert addig folytatják!

Hová lehet ezek elől elmenni?

Voltam pár éve rokonoknál kis faluban gondoltam ott nem fognak az öregek durrogtatni... Áh nem a falu pár hülyegyereke összegyűlt, és neki állt robbangatni!

2013. dec. 28. 20:41
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
52%
nem tudom, de ha kitalaltad vigyel magaddal. En is utalom a petardakat a szilveszterrel egyutt.
2013. dec. 28. 20:45
 2/51 anonim ***** válasza:
63%
Én is megőrülök tőle, tök felesleges. És utána szedegethetjük a maradványunkat a kertünkből is, mert beesnek...
2013. dec. 28. 20:50
 3/51 anonim válasza:
100%
töltsd le pár filmet , és bujj el a szobád sarkába. nekem így hamar elszokott telni az a pár óra, egy kis nasival+jó filmekkel :)
2013. dec. 28. 20:50
 4/51 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meg leszarom a szilvesztert, az újévi fogadalmakat, a koccintást...Kibírjuk..Nézz filmet! :)
2013. dec. 28. 21:00
 5/51 anonim ***** válasza:
69%
Ráadásul szegény kutyáim, papagájaim is megijednek ezektől a barmoktól! Hurrá, új szomszédok, cigányok is vannak, valószínűleg örülhetünk ha a házunk megmarad....
2013. dec. 28. 21:02
 6/51 anonim ***** válasza:
66%
Nyugodtan lehetne tiltani, az állatok megőrülnek, mindkét értelemben, és a minimális bevétel ezt nemigen ellensúlyozza, főleg nem azoknak, akik ezt a kis pihenőt nyugalomban töltenék. Vagy ha már robbantgatunk, tegyük a számtalan zenélgető furgonnal meg a tollas gyökérrel!
2013. dec. 28. 23:49
 7/51 vyrob ***** válasza:
66%
csak azt felejtitek el kedves állatvédők hogy mi egész évben megőrülhetünk a kutyáktól mászkálhatunk a kutyaszarban és aludni sem tudunk tőlük .viseljük már el hogy egynap egy évben lehet durrogtatni .érdekes az augsztus 20. ával miért nincs problémátok kilométerekre elhalatszik egy 150 mm eres bomba hangja a dunaparti kutyák vagy papagájok azoktól nem vacognak ? nevetséges :) ez nem feltünösködés kedves besavanyodott urfi én is vettem tüzijátékot egyszer egy évben van szilveszter .és kutyásoknak amugy is több jogukvan mindenben .ezért nem kéne beleszolni hogy mit akarunk szilveszterkor csinálni :) amugy meg az 50 négyzetméteren tartott kutyák azaz panel mind állatkinzók egy szerencsétlen kutya hogy érzi ott magát ?
2013. dec. 29. 10:34
 8/51 anonim ***** válasza:
100%
Tudok egy helyet, ahol nem durrogtatnak, csak tudni kell együtt élni a Jegesmedvékkel, ez a hely az Északi-sark. Kellemes utazást! :)
2013. dec. 29. 13:42
 9/51 anonim ***** válasza:
82%

1 évben egyszer ki lehet szerintem bírni (persze igaz hogy már napokkal előtte elkezdik páran)

Az óév búcsúztatása és az újév köszöntése ilyen hangoskodással jár, ha annyira nem tűröd az ilyeneket érdemes lehet felíratni ilyen alkalmakra nyugtatót a házi orvosoddal (és ezt most nem rossz indulatból mondom) aztán átalszod az egészet mint a bunda.

2013. dec. 29. 13:49
 10/51 anonim ***** válasza:
66%
Engem speciel nem érdekel, hogy a kutyák félnek-e tőle vagy sem (nekem nincs kutyám, a macskám meg elbújik), engem az érdekel, hogy tele lesz a kertünk a petárdákkal, hogy én magam is utálom a durrogtatást, és, hogy veszélyes az egész.
2013. dec. 29. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!