Utálom a szilveszteri hülye robbangatásokat! Hova menjek hogy ne halljam?
Sajnos mindenhol vannak ilyen feltünősködő emberek, akik már most! 2-3 nappal eldurrogtatnak 10-20 ezreket! Aztán még vesznek még szilveszterre mi?
És utálok fennt maradni hajnali 1-2 ig mert addig folytatják!
Hová lehet ezek elől elmenni?
Voltam pár éve rokonoknál kis faluban gondoltam ott nem fognak az öregek durrogtatni... Áh nem a falu pár hülyegyereke összegyűlt, és neki állt robbangatni!
Ember, te full degenerált vagy?
1. Kínából sok jön, ezek átnézik egytől egyig
2. Tehát van rá apparátus
3. Vagyis volna a petárdás csomagokra is bőven
Egyéb hülye kérdés lehülyézéssel kiegészítve?
És mi vaz azokkal az állatokkal, akiket senki nem zár be sehova?
Egyébként meg az a válasz arra, hogy szarjunk az állatokra ilyenkor, hogy mi meg egész évben elviseljük őket, meg kerülgetjük a kutyaszart? Jah. Csak mi ebbe nem halunk bele. Sok állat tűnik el ilyenkor, a legtöbb soha nem kerül elő. Elütik őket vagy éhen halnak az utcán. Semennyi petráda nem ér meg egy állat életét. idióta, haszontalan dolog. Semmi értelme, viszont annál több kárt okoz. Azoknak meg akik szeretnek ilyenkor durrantgatni üzenem - bár tudom nem sok értelme, az agykapacitása már nem képes ezt felfogni - hogy majd metudják milyen, amikor otthon ülnek a haldokló rokonuk mellett, vagy ők maguk betegek, amikor nem tudja megvigasztalni a kisbabáját, akinek az ablaka alatt robbant a petráda éjfélkor. Kívánok nekik, hogy éljék át mindezt. Aztán majd gondolkozzanak el, ha van mivel.
Annak meg aki szétrobbantaná a postaldámat, hát, nem hiszem, hogy sok foga maradna az újévre! Nem csak egy vagány banda létezik az országban..
Mondandómért nyugodtan pontozzatok le, vállalom !
Nekünk, akik nem vagyunk már tinik és csendben ünneplünk mindent el kell viselni ?
Kár, hogy kihegyeztétek a témát a kutyákra/állatokra. Sajnálom az állatokat, az én cicámat mindig lakásban tartom - nem mondom, hogy nem zavarja, de elviseli.
És az emberekre ki gondol ? Engem is nagyon zavar a petárda meg az egyéb hangos, robbanó akármi. Betiltatnám. Azért, hogy néhány ember jól érezze magát mindenkinek megzavarják a nyugalmát. Ugyanígy nagyon zavaró, ha egy több, mint 30 lakásos társasházban egyetlen pici lakásban rengeteg vendéget fogadnak, akik aztán részegen hangoskodásukkal, szilveszterre hivatkozva, hajnalig dorbézolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!