Utálom a szilveszteri hülye robbangatásokat! Hova menjek
hogy ne halljam?
Figyelt kérdés
Sajnos mindenhol vannak ilyen feltünősködő emberek, akik már most! 2-3 nappal eldurrogtatnak 10-20 ezreket! Aztán még vesznek még szilveszterre mi?
És utálok fennt maradni hajnali 1-2 ig mert addig folytatják!
Hová lehet ezek elől elmenni?
Voltam pár éve rokonoknál kis faluban gondoltam ott nem fognak az öregek durrogtatni... Áh nem a falu pár hülyegyereke összegyűlt, és neki állt robbangatni!
Én leginkább azt utálom, hogy itt a környéken tudok nem egy esetről, amikor a kutya szájában robbantották el a petárdát.
2013. dec. 29. 14:10
12/51 anonim válasza:
Ez pedig az emberek hibája és nem a tűzijátéké. Az ilyen embereket kéne felküldeni valamelyik rakétával amelyik kutya szájába tűzijátékot tesz.
2013. dec. 29. 14:32
13/51 anonim válasza:
Ha csendes, higgadt kutyáim vannak, és össze tudom szedni a piszkukat, akkor hol a jó ürügy a népi robbantgatásra?
2013. dec. 29. 14:42
14/51 anonim válasza:
Nem értem miért félnek a kutyák a petárdától, amikor a videómegosztók teli vannak lufi durrogtatók blökikkel. Sokan a kutyájukkal irtják ki a szilveszteri léggömb diszitést.
2013. dec. 29. 18:34
15/51 anonim válasza:
Pff.. nem minden kutya egyforma.
2013. dec. 29. 18:41
16/51 anonim válasza:
Úgy bírom, hogy ilyenkor minden évben eljátszódik, hogy pár ember, körülbelül mintha sosem lett volna fiatal nekiáll károgni, hogy jajj szilveszter, durrogtatás. Ezt az 1-2 napot igazán ki lehet bírni, ott a maradék 363, - aug 20 talán, de a többi nap mind nyugi van.
Ha meg valaki a fentebbi dologra használja, ott az ember ellen kell feljelentést tenni, nem a petárdán van a hangsúly, állatkínzás sajnos egész évben előfordul. :(
2013. dec. 29. 18:43
17/51 anonim válasza:
Csak a kutyám miatt utálom az ilyeneket, mert szegény fél tőle, bár egy éjszakát szerintem ki lehet bírni, amikor fiatalabb voltam én is eldobtam pár petárdát.
De ha tenni akarsz valamit ellene, akkor próbáld ki azt amit én. 5 éve volt, amikor karácsony előtt szakítottunk a barátnőmmel, és szilveszterkor nem volt kedvem sehova sem menni. Alapban is ideges voltam, de nem foglalkoztam a petárdázókkal, addig amíg valamelyik be nem dobott az udvarunkba egyet. Ekkor mentem ki és ordítottam a kint lévőkkel, hogyha meghallok még egy petárdát, akkor lenyomom a torkukon az összeset. Aznap éjjel csak távoli petárdadurranásokat hallottam.
2013. dec. 29. 21:40
18/51 vyrob válasza:
elöttem szolóhoz ez nem mindig jó mert mivan hogyha be vannak rugva vagy bedrogozva egyik ismerősöm is szolt és hát bevágtak egy akkora petárdát az udvarába hogy ő maga is majd be szart tőle . másik ismerősnek aki rendőrséggel fenyegetőzött a postaládájukat robbantották fől viszont a harmadik nem szolt igyhát másnap csak 15 darabot kellett öszeszedni a kertjéből egyébb kár nem történt szerencsére :) de tényleg nagyon szemetek ezeket kéne jól megbüntetni vagy rendőröknek mint régen jól megverni és akkór a tiltásra semmi szükség nem lenne :) mellesleg most sem ér semmit hogy tilos amikor minden uniós államban bárki vehet igy nem érdemes tiltani szerintem mert már vám sincs és állitólag interneten is hozzá lehet jutni csomagküldő szolgálattal .minden csomagot meg nem nézhetnek át ahogy minden ember mellett sem álhat rendőr
2013. dec. 29. 22:42
19/51 anonim válasza:
"minden csomagot meg nem nézhetnek át" - a kínából érkezett apróságokkal pontosan ezt teszik.
2013. dec. 30. 09:14
20/51 vyrob válasza:
nagyon okos az elöttem szoló csakhogy ezek lehet kinában készülnek .de cseh és szlovákiából vagy ausztráából hozzák ide hozzánk a saját magán futárcégükkel nézd meg bombashop com most légy okos :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!