Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetséges, hogy szimpatikusab...

Lehetséges, hogy szimpatikusabbá váltam, pusztán azért mert leborotváltam a hajam?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy másképpen viszonyulnak így hozzám, mintha kedvesebbek is lennének (természetesen nem mindenki, de többen, mint ahányan eddig) többen kérnek útbaigazítást az utcán. Persze kaptam már 1-2 negatív jelzőt is, de azt most inkább mellőzzük.

Ami a legmeglepőbb, hogy több lány figyelmét is felkeltettem, ami megvallva rendkívül szokatlan számomra.

Szerintetek? Vagy csak puszta véletlen egybeesés?

2013. dec. 21. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Attól is függ, előtte milyen volt a hajad.
2013. dec. 21. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen körökben :).

A magabiztosság viszont vonzó minden szempontból. Ez is közre játszhat :)

2013. dec. 22. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ház fotó nélkül nehéz, viszont én is arra tippelek, hogy az önbizalmad nőtt meg, ami ugye kisugárzik.
2013. dec. 22. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet így jobban nézel ki vagy előtte volt rémes a frizurád. Milyen volt a hajad előtte? Hosszú, félhosszú, tüsi?
2013. dec. 22. 10:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Az utóbbi 2 évben mindig rövid volt a hajam, kb. hetente 2 hetente vágtam géppel nullásra.

Nem hinném, hogy nőtt volna az önbizalmam, ezzel kapcsolatosan nem éreztem változást, bár ezen a téren mindig is voltak gondjaim…

A fotó nem az én világom szóval most csak a leírtakra lehet hagyatkozni.

Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenki kapott zöld ujjat.

2013. dec. 22. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!