Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Leborotváltam a péniszem...

Leborotváltam a péniszem körül a szőrt és kipattogott, miért?

Figyelt kérdés
Tegnap este leborotváltam a péniszem körül be is hintőporoztam utána mert állítólag az jó rá és nem fog kipattogni de így is ki pattogott. Ráadásul már most nagyon látható hogy növekszik a szőr. Mit csináljak hogy ne pattogjon ki és ne nőjön olyan gyorsan a szőr. Az olyan válaszokat hogy : Vágd le kisollóval vagy ne borotváld légyszi hanyagoljátok:D
2013. szept. 24. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Pedig manapság az igazi nők nagyobb arányban preferálják a szőröset/rövidre nyírtat...

1. Hajnyíró, 0-s fokozaton fej nélkül, ugyanazt a hatást éred el.

2. Ha ragaszkodsz a borotvához: csak jó minőségű, éles pengét használj, visszafelé borotváld, utána pedig kend be valami nyugtató kenőccsel, pl. Bepanthen, vagy körömvirág.

2013. szept. 24. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Ha mindenképpen szőrteleníteni akarsz:

1. Csináltasd szakemberrel.

2. Hajnyíró, 0-áson.

Én lány vagyok és nekem is ilyen problémám volt és a hajnyíró megoldotta, pedig nekem eléggé érzékeny a bőröm.

Megsúgom: Én nagyon szeretem a szőrt egy pasin, ott is! :)

25/N

2013. szept. 24. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
2 es,te egy normális lány vagy,2 zöldet nyomtam .
2013. szept. 24. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Használj borotvahabot,és ne borotváld ellentétesen.Egy idő múlva megszűnik a probléma.
2013. szept. 27. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
A csupasz már nem divat,beszólnak érte egy férfi zuhanyzóba,nem férfias egyáltalán,ha valaki túl szőrős bőven elég ha rövidre vágja,a nők is a fazonra nyírtat jobban szeretik.Borotválástól simán kipattoghat a bőr,sőt begyulladhat,ha a bőr érzékeny,vagy ha nincs rendsen fertőtlenítva a borotva,de pár nap alatt helyre jön a bőr.
2013. szept. 27. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
A szőr már másnap elkezd nőni,nem lehet mit csinálni,max ha gyantáznád ami finoman szólva is fájdalmas,ezért is írtam elég ha rövidre vágod,mert igen gyorsan nő vissza szőr,tehát nincs értelme,mert 1-2 nap múlva már bújnak is ki az új szőrszálak.
2013. szept. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!