Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Leborotváltam a péniszem...

Leborotváltam a péniszem körül a szőrt és most rohadtul szúr ha hozzányúlok?

Figyelt kérdés
miért van ez? hogy tudom orvosolni? először borotváltam mert már rohadtul zavart a nagy bundája a kígyónak 14/Lány :DD

#péniszemnagyvannekem
2013. okt. 28. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lányoknak nincs péniszük.
2013. okt. 28. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy fiú,vagy lány vagy .Viseld a következményét annak amit csináltál .Mindennek ára van .

Ennek pontosan ez .

2013. okt. 28. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A szőrhöz ne nyúlkálj, dobd ki.
2013. okt. 28. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy idő után teljesen elmúlik az érzet, ha rendszeresen borotválod (10-15 alkalom után)
2013. okt. 28. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves kislány!

Te egy igen különleges lány vagy, kukis lány. Ettől függetlenül szúr a szőr, ahogy a hajad is szúr, ha frissen van vágva és derékszögben nyúlsz hozzá. Ez tök természetes. Én jobban aggódnék azért, hogy péniszem nőtt.

2013. okt. 28. 21:19
 6/8 A kérdező kommentje:
ti olyan hülyék vagytok xd
2013. okt. 29. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
NÉzd leközelebb inkább csak vágd rövidebbre ollóval,valami jó fazont alakíts ki,amúgy sem túl férfias látvány a csupasz pénisz,az kisfiúknak van.Amikor nő a szőrzeted akkor bizony viszketni tud,de majd elmúlik magától.
2013. nov. 1. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Még valamit a borotvát mindig tisztítsd meg alaposan és más ne használja,mert fertőzést is kaphatsz és néha hiába tartja valaki tisztán a borotváját még ugyis előfordulhat hogy ilyen kis pattanások lesznek a borotvált testfelületén,de ezek is elmúlnak maguktól.
2013. nov. 1. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!