Nagyon szőrös vagyok mindenhol. Tegnap leborotváltam magamról mindent, most teljesen csupasz vagyok és nagyon kellemes érzés. Járok uszodába, ott sokszor beszóltak a szőrösségem miatt a haverjaim. Szerintetek cikizni fognak így?
Most a másik oldal cikiz majd,de még mást is gondolnak.
Na az ciki igazán .
A fiúknál,férfiaknál nem hogy nem ciki,hanem ez természetes is .
Mennél szőrösebb valaki,annál férfiasabb is .Mert hogy a szőrzet nagysága a tesztoszteron függvénye is .Már pedig a tesztoszteron hormon szabályozza férfiasságot is .
Persze mindig van valami divat hóbort.A 70-80 as években a nagy ,hosszú haj volt a fiuknál .Elmúlt,ez is elfog majd .Volt mikor a boxer gatya sem volt ismert már.Most meg újból terjedőben van .
Jön a repített fűl ,és a fél szem .XD
El fog majd ez is ! Fél mondat volt .*
Előző
Én is tiszta szőr vagyok mindenhol, és járok uszodába is.
Igazad van! A sok pucér, csupasz majom mellett, tényleg nem nézek ki dekoratívan, de engem nem zavar a dolog.
Viseld büszkén, és ne foglalkozzál mással!
Sok lány szereti a szőrös fiúkat/férfiakat.
Hát azért mindenhol leszedni a szőrt ciki,nem férfias magatartás az bíztos,nézd ha nagyon szőrős a fanszőrőd elég ha fazonra vágod,rövidre ollóval,férfiak közé keverednél egy közös zuhanyzóba ott a hátad mögött röhögnének,vagy megjegyeznék hogy csupasz vagy.
Fanszőr,láb és karszőr azért maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!