Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz a százalékkolduso...

Mit gondolsz a százalékkoldusokról és azokról, akik élet-halál harcot csinálnak a pontozásból?

Figyelt kérdés

Engem picit bosszantanak. Amikor mondjuk a kérdésre egyértelműen egyvalami a válasz, mondjuk hogy lehet-e egy magyar férfinek két felesége egyidejűleg hivatalosan. Jön az első 1-2-3, leírja hogy nem, meg is kapják a 100%-ot, ez oké, de erre még 10 ember odacsődül, csak hogy ők is leírják, hogy nem.

A másik, amikor a válasz végére odabiggyeszti "remélem segítettem" és hozzá kis vigyori fejecske. Ez a "kérlek-kérlek pontozz fel" diszkrétebb verziója, de na... olyan kis szánalmas.

És végül, akik visszamennek egy kérdés alá, hogy MIÉRT LETT A VÁLASZOM LEPONTOZVA?! Meg ennek a vádaskodó verziója: a kérdező mindenkit lepontoz, aki nem ért egyet vele! Mintha nem tudnák, hogy minimum 3 értékelés kell ahhoz, hogy megjelenjen a százalék a válaszod mellett...

Tudom, kicsinyes vagyok, de ennek a három típusnak rögtön nyomok egy pirosat, mert jólesik :D Ti hogy álltok a dologhoz, zavar ha valaki egyértelműen csak a pontozásra utazik?

(ennél a kérdésnél nem fogok pontozni, eskü)

#szeretetqrvák #magányos középkorú nők
2013. dec. 13. 01:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Valakit érdekel ez a pontozás egyáltalán? Én annyira leszarom. Még ha pénzt kapnék a 100%-ért érdekelne de így nem.
2013. dec. 13. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Azt hiszem, te az a fajta vagy aki kitalál valami baromságot, elhiszi, alátámasztja valami zavaros (gondolat???)menettel, majd jokat dühöng rajta. Szánalmas. Egyetlen enyhitö van a "kérdésedben", a beismerés:Tudom, kicsinyes vagyok....
2013. dec. 13. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Most mindenkit lepontozok.
2013. dec. 13. 09:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én vélemènyem, hogy irigylek mindenkit aki ennyire unatkozik....
2016. márc. 12. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!