Mit gondolsz a százalékkoldusokról és azokról, akik élet-halál harcot csinálnak a pontozásból?
Engem picit bosszantanak. Amikor mondjuk a kérdésre egyértelműen egyvalami a válasz, mondjuk hogy lehet-e egy magyar férfinek két felesége egyidejűleg hivatalosan. Jön az első 1-2-3, leírja hogy nem, meg is kapják a 100%-ot, ez oké, de erre még 10 ember odacsődül, csak hogy ők is leírják, hogy nem.
A másik, amikor a válasz végére odabiggyeszti "remélem segítettem" és hozzá kis vigyori fejecske. Ez a "kérlek-kérlek pontozz fel" diszkrétebb verziója, de na... olyan kis szánalmas.
És végül, akik visszamennek egy kérdés alá, hogy MIÉRT LETT A VÁLASZOM LEPONTOZVA?! Meg ennek a vádaskodó verziója: a kérdező mindenkit lepontoz, aki nem ért egyet vele! Mintha nem tudnák, hogy minimum 3 értékelés kell ahhoz, hogy megjelenjen a százalék a válaszod mellett...
Tudom, kicsinyes vagyok, de ennek a három típusnak rögtön nyomok egy pirosat, mert jólesik :D Ti hogy álltok a dologhoz, zavar ha valaki egyértelműen csak a pontozásra utazik?
(ennél a kérdésnél nem fogok pontozni, eskü)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!