Akik utcán hangosan hallgatják a zenét fülükben, nem félnek, hogy el üti őket valami?
Figyelt kérdés
Mert monsjuk nem hallják a vonatot, villamost, hevet, buszt, kocsit? Én hallottam esetet hogy csajt elkaszalt a vonat, mert nem hallotta hogy jön.2013. okt. 30. 21:10
1/12 anonim válasza:
engem volt hogy e miatt már 2x majdnem elütöttek, de az utolsó pillanatban megálltam egy fura érzés miatt így még élek...de amúgy nem nagyon érdekel, főleg ha épp pörgős zenét hallgatok :D
2/12 anonim válasza:
Én állandóan zenét hallgatok, és még élek.
Hallom és látom is, ha jön valami, mivel figyelek.
3/12 zabmester válasza:
Nem félek, mert ilyenkor mindig jobban körülnézek. A vonat meg nehezen ütne el a belvárosban. Ha mégis vasúti átkelőnél lennék, alap, hogy rendesen körülnéznék. Hév, villamos nem fog elütni, nálunk ilyen nincs :D Busz meg autó sem, mivel nem az úton járkálok, hanem a járdán. Ha átmegyek az úton, akkor nézem a lámpát, meg körül is nézek, nem szoktam csak úgy átkóvályogni, mint egy zombi.
4/12 anonim válasza:
Én ha mondjuk nem látom , hogy jön e valami mondjuk kanyar miatt akármi, akkor kihúzom ..míg átmegyek..egy pillanat az egész:D annyit ki bírok zene nélkül.:DD
5/12 anonim válasza:
Körül szoktam nézni, van két szemem.
6/12 anonim válasza:
Lehet nem leszek emiatt népeszrű és leeht, hogy meglepek egy pár embert, de én mindig alaposan krülnézek, főlg, ha zenét hallgatok... Durva mi? Hát ez van, ilyen vagyok...
7/12 bumbi02 válasza:
Még sose voltam csak veszélyes helyzetben se, zenehallgatás miatt.
Bár máig nevetek rajta, a Kossuth téri metró megállóban egyszer odajött hozázm egy nő, hogy ne hallgassam ilyen hangosan a zenét, ő fül-orr-gégész, és tudja miről beszél, és ott elkezdett győzködni..: )
8/12 anonim válasza:
Én félek, ezért szoktam alaposabban körülnézni, ha füles van rajtam. Eddig nem volt még gondom; a biciklisekkel viszont már meggyűlt a bajom. A kedvencem az volt, amikor annak ellenére, hogy lett volna lehetősége elkerekezni mellettem, inkább a hátam mögött jött szorosan, mintha nem lett volna egyértelmű neki hogy nem vettem észre... Majd' szívrohamot kaptam amikor hátrafordultam. :D
9/12 Angelik@ válasza:
Én sokszor megjártam így. Zene hallgatás közben, fejjel a táskámba keresgélek valamit, közbe megyek át az úton...:D
Szerencsére eddig megúsztam egy-két qvaanyázással...
10/12 anonim válasza:
Nem tudom, én most is zenét halgatok az utcán, közbe kommentelek ide mégsem történik az égmjabuozewrbjbwbdfubhdjo fhounui hdh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!