Mit gondolsz a százalékkoldusokról és azokról, akik élet-halál harcot csinálnak a pontozásból?
Engem picit bosszantanak. Amikor mondjuk a kérdésre egyértelműen egyvalami a válasz, mondjuk hogy lehet-e egy magyar férfinek két felesége egyidejűleg hivatalosan. Jön az első 1-2-3, leírja hogy nem, meg is kapják a 100%-ot, ez oké, de erre még 10 ember odacsődül, csak hogy ők is leírják, hogy nem.
A másik, amikor a válasz végére odabiggyeszti "remélem segítettem" és hozzá kis vigyori fejecske. Ez a "kérlek-kérlek pontozz fel" diszkrétebb verziója, de na... olyan kis szánalmas.
És végül, akik visszamennek egy kérdés alá, hogy MIÉRT LETT A VÁLASZOM LEPONTOZVA?! Meg ennek a vádaskodó verziója: a kérdező mindenkit lepontoz, aki nem ért egyet vele! Mintha nem tudnák, hogy minimum 3 értékelés kell ahhoz, hogy megjelenjen a százalék a válaszod mellett...
Tudom, kicsinyes vagyok, de ennek a három típusnak rögtön nyomok egy pirosat, mert jólesik :D Ti hogy álltok a dologhoz, zavar ha valaki egyértelműen csak a pontozásra utazik?
(ennél a kérdésnél nem fogok pontozni, eskü)
Hát amint látod nekem sem az egekben vannak a ponjaim. De nem is igazán érdekelnek. A ostobák szám amindenhol állandó :) Most kikéri a véleményed valamiben te egy külső szempontból válaszolsz rá és ha nem tetszik neki lepontoz, vagy esetleg nem érti a viccet. Nincs mit tenni ez van.
?=Ha nekik ez lelki megnyugvást jelent istenem vannak akik ilyen kcsivel is beérik boldogok a lelki szegények :D
Talan mert nem fair ha tudom h jot valaszoltam, esetemben pl h azt tanultam evekig, de a kerdezo meg vmi okos belem all.
Igaz utanna jott mar aki a valost tamogatta, de akkor is lehuznak, bar mar nem erdekel, mert latom ,h megy, de elkuldtem melegebb eghajlatra :D
Szerintem ez a kategória eléggé szubjektív, mert itt mindenki a maga álláspontját fújja, így eléggé eltérő válaszok lehetnek. Ha vesszük azt hogy valaki teszem azt arról kérdez hogy hogyan kell bekötni egy villanymotort, ott nincsenek ilyen szempontok. Na meg nincs azzal semmi baj ha 10-en ugyanazt a véleményt mondják, mert nem biztos hogy az a jó választás amit mindenki mond. Főleg azért mert az "emberek" kategóriában már a kérdés is azt sugározza, hogy én mindent jól csináltam, de a másik miért ilyen idióta. Nem biztos hogyha ha válaszoló ebben a cipőben lenne ugyanazt gondolná, mint amit elsőre leír.
A pontozás meg teljesen mindegy nekem, az se érdekel nekem mennyi van, na meg az se hogy hány %-os az aki a kérdésemre ír. Amúgy a kérdezők sokszor birkák, ha nem azt a választ kapják amit szeretnének akkor már kommentben fel is háborodnak. Akkor minek a kérdés ha meg van győződve a saját igazáról? Sokan csak azért kérdeznek hogy önigazolást nyerjenek.
"Jön az első 1-2-3, leírja hogy nem, meg is kapják a 100%-ot, ez oké, de erre még 10 ember odacsődül, csak hogy ők is leírják, hogy nem."
Szerintem nincs ezzel gond, biztosabb leszek hogy jó választ adnak.
A többi szempontod sem zavar különösebben. A pontozást meg sokan összetévesztik a tetszik/nem tetszikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!