14 évesen még félek a sötétben ez nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
Régen fateromék engedték hogy nézzem velük a horrorfilmet és még mindig félek a sötétben.és már unom hogy esténként a villanykapcsolóhoz rohangálok mit tehetek ezellen?2013. dec. 12. 20:53
51/56 anonim válasza:
Mi van a linkben amit az első linkelt? Én nagyon félek a sötétben, ezért megnézni sem merem, mert ha valami ilyesztőt látok, akkor pár napig nem alszok jól. De most komolyan az első linkje ilyesztő vagy nem? Légszi ne szivassatok meg, mert komolyan utánna nem tudok aludni. Multkor is láttam egy ilyesztő videót, pont neki voltam dőlve a falnak és úgy megilyedtem, hogy lefejeltem. Anyámék meg azt hitték leejtettem valamit, akkorát koppantam.
52/56 anonim válasza:
Akkor javaslom ne nézd meg :) mert összecsinálodmagad... Én nem félek a sötétbe de mivolt ez a dslkfjbjhsbhosvjn lsdffsfbfnsbklsééálkgfk
53/56 anonim válasza:
Én 23 vagyok, és tizenévesen a szó soros értelmében rettegtem a sötétben. Ez mostanra valamelyest enyhült, de a mai napig vannak gyenge pillanataim.
54/56 anonim válasza:
1eske vóónék. Szerintem a kommentekből nagyjából lejön mivan a képen, ha mindenképp meg akarod nézni, vedd maxra a hangerőt :D Amúgy, ha annyian féltek a sötétben, valaki leírhatná konkrétan mi az, ami megrémíti, én max attól félek, hogy beba*om a lábam valahova, de ez gondolom nem ugyan az :D
55/56 anonim válasza:
Én az ismeretlentől, fura lényektől :) félek. Sőt ha gépezek este és sötétben csak a gép világít, sose merek hátra nézni, mert attól félek, hogy valami van mögöttem. Plusz olyankor a saját árnyékomtól is félek, főleg mióta játszottam a Slender Mannel.
56/56 anonim válasza:
Szerintem azt meg kinövi az ember, kicsit butaságnak érzem félni olyasmitől, ami nincs vagy ha mégis lenne akkor a fény nem akadály neki :D bekell látni, hogy az ilyesmi csak "mese"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!