Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 14 évesen még félek a sötétben...

14 évesen még félek a sötétben ez nagyon nagy baj?

Figyelt kérdés
Régen fateromék engedték hogy nézzem velük a horrorfilmet és még mindig félek a sötétben.és már unom hogy esténként a villanykapcsolóhoz rohangálok mit tehetek ezellen?

2013. dec. 12. 20:53
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Bocs de nem lehetett kihagyni, egyébként piriii láttál már azóta lovat, aki nadrágot hord?:D (csak hogy tudd kivagyok :D)
2013. dec. 12. 21:10
 12/56 A kérdező kommentje:
nekem tökmindegy mennyi fény van a szobában mert mindig 3 takaró 4 nagypárna és 3 kicsi párna alá bújok xD
2013. dec. 12. 21:11
 13/56 Noriko. ***** válasza:
Én elmúltam 20 és még mindig félek a sötétben :(
2013. dec. 12. 21:12
 14/56 anonim ***** válasza:

Ha ez "megnyugtat", én még 28 évesen is félek egyedül aludni a tök sötétben. Én is ilyen jelzőfényt dugok a konnektorba vagy kislámpát kapcsolok 25-ös égővel :) a jelzőfény még akkor is kell, amikor a párommal együtt alszom, mert halálra rémülök, ha éjjel arra ébredek, hogy tök sötét van. ciki, de ez van, én már ezt tuti nem növöm ki :)

28 N

2013. dec. 12. 21:12
 15/56 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy énis még évekig fogok félni?
2013. dec. 12. 21:13
 16/56 piriiiiii ***** válasza:

Fúúú... valami van az emlékeim mélyén, valami fura kérdésről, aminek a vége valami lovas, nadrágos dolog lett... de alig emlékszem rá. Nem láttam nadrágos lovat, sőt, sajna nagyon mostanság lovat sem... :(

Amúgy még mindig zakatol a szívem... :D A képet nem láttam, csak a sikítást, sőt, sipítást, vagy nem is tudom már, hogy mivel lehetne ezt jellemezni a hangot, amit hallottam, de ah...

2013. dec. 12. 21:13
 17/56 piriiiiii ***** válasza:
Kérdező, most gondold el, hogy mi van a sarkokon... ott féléig sötét van, és jó esetben is csak kilenckor kel a nap, vagy picit hamarabb. :D
2013. dec. 12. 21:14
 18/56 A kérdező kommentje:

tudtam hogy egy szarság tesómat már megszivatták vele

De sajnos megy a jelentés :D

2013. dec. 12. 21:15
 19/56 A kérdező kommentje:
Kedves pirrrrriiiiiiiiiiii ott a sarkokon gondolom nincs ilyen nagyon nagy tv és ott gondolom nemnéznek horrorfilmet :D
2013. dec. 12. 21:16
 20/56 anonim ***** válasza:
Nyugodtan a célját már elérte :D de jó tényleg szenya volt, egyébként csak hogy fair legyen mikor rákerestem nekem is maxon volt a hangerő mert zenét hallgattam :D
2013. dec. 12. 21:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!