Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 14 évesen még félek a sötétben...

14 évesen még félek a sötétben ez nagyon nagy baj?

Figyelt kérdés
Régen fateromék engedték hogy nézzem velük a horrorfilmet és még mindig félek a sötétben.és már unom hogy esténként a villanykapcsolóhoz rohangálok mit tehetek ezellen?

2013. dec. 12. 20:53
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
áááá nincs szivem tiltani téged te is csak egy troll vagy...
2013. dec. 12. 21:21
 22/56 piriiiiii ***** válasza:

Hát, az eszkimók is szeretnek félni...

Ú, már egy éve gyűjtöm az erőt a Paranormal Activityre, de eddig még nem jutottam túl a 10 percen... :D De mentségemre legyen mondva, barátnőm is gyáva hozzá, még gyávább, mint én. :D

2013. dec. 12. 21:24
 23/56 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan az olyan filmek jönnek be mint a Paranormal A. imádok parázni, vagyis igazából biztos nem olyan érzés mint nállatok, mert konkrétan félni nem félek, de ti jányok vagytok én nem, ehet ciki is lenne ha ilyesmi megijesztene :D
2013. dec. 12. 21:27
 24/56 A kérdező kommentje:
én egyszer megnéztem az egyik részét haveromnál egyáltalán nem ilyesztő de mindenki mástól fél ajánlom figyelmedbe a démonok között-et :D
2013. dec. 12. 21:27
 25/56 piriiiiii ***** válasza:
Jaa, mostanában a Démonok között a menő (aj, ne már, pont most ment el mindenki itthonról, én meg itt maradtam egyedül, ááá...), mindenkitől ezt hallom, és még a fiúk is félnek tőle. :D
2013. dec. 12. 21:30
 26/56 anonim ***** válasza:
első a legjobb, de egyébként nekem azért jön be mert nem mutatnak konkrét dolgokat (szörnyeket meg stb.) könnyebb bele élned magad és elképzelned a dolgot, engem ez vonz :D Ha haverokkal nézed nem is olyan élmény, de próbáld ki egyedül vagy max 2esben valakivel és ne napközben :D
2013. dec. 12. 21:31
 27/56 piriiiiii ***** válasza:

Nem is szoktam horrort nézni napközben.

Szegény kérdezőt az őrületbe kergethetjük itt ezekkel a hozzászólásokkal.. :D

2013. dec. 12. 21:32
 28/56 A kérdező kommentje:
ő nem mondjátok csak megalább nem unatkozok :D
2013. dec. 12. 21:33
 29/56 anonim ***** válasza:
Joggal félsz,a sötétben soha nem vagy egyedül...
2013. dec. 12. 21:34
 30/56 anonim ***** válasza:
Megint bele merülünk, mint a multkor, mi ketten piriiii-vel bármilyen hülye kérdésbőll komoly társalgást tudunk kialakítani ez már a 2. eset :D
2013. dec. 12. 21:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!