Milyen ébresztőre lehet kellemesen ébredni? Mindegyiket utqlom, és rossz rájuk kelni!
A telefonomon ami van minden ilyen ébresztő szörnyű ahogy meghallom már rosszul indul a nap! Van valami aminek olyan kellemes az ébresztése?
Ezektől a szívbaj jön rám, olyan rosszak!
Az a tapasztalatom, hogy teljesen mindegy mi szól reggel ébresztéskor az mindig szörnyen hat.
Próbáltam mindenféle zenét, kedvenc számokat, természet hangjait (madárcsicsergéstől a patakcsobogásig), komolyzenét stb. Teljesen mindegy; a reggel az reggel :S
Én nem utálom. Ami zenét én megkedvelek, az sokkal többről szól, mint arról, ha beállítom reggeli ébresztőnek, akkor megutáljam.
Persze 1-2 havonta cserélem, de attól még nem utálom meg, és nem bánom, hogy fel kell rá kelni.
Hiszen ha már felkelni is utálsz, akkor azért van, mert nem szereted azt, amit csinálsz már eleve. Ez pedig már alapjában rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!