Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ébresztőre lehet...

Milyen ébresztőre lehet kellemesen ébredni? Mindegyiket utqlom, és rossz rájuk kelni!

Figyelt kérdés

A telefonomon ami van minden ilyen ébresztő szörnyű ahogy meghallom már rosszul indul a nap! Van valami aminek olyan kellemes az ébresztése?

Ezektől a szívbaj jön rám, olyan rosszak!

2013. dec. 10. 07:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Two steps from hell - infinite legends
2013. dec. 10. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Az a tapasztalatom, hogy teljesen mindegy mi szól reggel ébresztéskor az mindig szörnyen hat.

Próbáltam mindenféle zenét, kedvenc számokat, természet hangjait (madárcsicsergéstől a patakcsobogásig), komolyzenét stb. Teljesen mindegy; a reggel az reggel :S

2013. dec. 10. 08:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én szívesebben kelek egy számomra kellemes csengésű, nyugodtabb, egyik kedvenc zenémre, mint a pipipip pipipip b**omságra...
2013. dec. 10. 08:14
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. dec. 10. 08:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen lényegtelen, mi szól, azt utálni fogod. Én veszítettem már el így kedvenc zeném. Úgyhogy marad a pip-pipipipíp-pipipipipipipipipíííp, azt bátran utálhatom :D
2013. dec. 10. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem utálom. Ami zenét én megkedvelek, az sokkal többről szól, mint arról, ha beállítom reggeli ébresztőnek, akkor megutáljam.

Persze 1-2 havonta cserélem, de attól még nem utálom meg, és nem bánom, hogy fel kell rá kelni.

Hiszen ha már felkelni is utálsz, akkor azért van, mert nem szereted azt, amit csinálsz már eleve. Ez pedig már alapjában rossz.

2013. dec. 10. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Kellemes nöi bugo hang: Drágám itt a reggeli kávéd, vagy elöször egy kis összebujást szeretnél?
2013. dec. 10. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Pál, Kata, Péter jó reggelt-et énekli valami gyerekkórus reggelenként, de már az ébresztő előtt felébredek, hogy még mielőtt megszólalna, le tudjam nyomni :)
2013. dec. 10. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!