Miért szeretik sokan a telet és fikázzák azt, aki ki meri mondani, hogy a tél szar?
A szép havas táj tényleg csak a romantikus képeken létezik, a tél valódi arca a szürke beborult ég, a latyak, a szutyok, szürkeség, kosz, csúszós utak, retek hegyek. Hideg, veszély, fűtésköltség, kényelmetlenségek, sok sötét stb.
Az idilli tél olyan ritka. Nem mondom, hogy nincs,szikrázó napsütéses száraz hó, de ez a legritkább.
Tudom, hogy a tél természetes része az évszakok változásának, nem is tehetünk ellene semmit, de miért kellene isteníteni?
én nyáron érzem ugyanezt...
mindenki "fikáz", mert a nyár annyira buli, pedig azon kívül, hogy nincs iskola, az egész gusztustalan...
egész nap izzadsz és mindenki más is, állandóan büdös van, minden rohad a forróságtól, szétég a bőröd, mindenhol bogarak vannak, a kicsik meg az öregek meg a betegek meghalnak a hőségtől, gusztustalan bőrbeteg fazonokkal lubickolsz egy medencében csak hogy ne szikkadj ki végleg... ez se sokkal jobb. :D
Igazad van, én sem találok benne sok szeretni valót.
Mondjuk a nyárban a nagy kánikula sem kellemes számomra, igaz, még mindig rövidebb ideig tart, mint a hideg időszak.
Én leginkább az őszt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!