Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak hogy?

Mit csináljak hogy?

Figyelt kérdés
Mitcsináljak, mivel ösztönözzem magam a tanulásra? 9.-es vagyok. Eddig ha kellett hajnali 1kor is tanultam akár egy 4-esért is. Egész általánosba 4es tanuló voltam, matek 5. Elkezdődött a 9. ... Eleinte nem tanultam, mondom majd órán ragad rám valami... Aztán 1 hónapja mikor közölték velem matek már most biztos bukás + nyelvtan, kémia, fizika, töri, elkezdtem ''tanulni''. Kikapcsoltam tv, gép, hogy ne zavarjon. És mégse tudtam tanulni...3órán át ültem a töri felett, de hiába olvastam és próbáltam tanulni, azok közbe egy csomó dolog járt a fejemben és végül 3 óra után úgy voltam vele hogy lesza..... Matekon is próbáltam figyelni hátha úgy meg fogom érteni... És nem... Nem hozott már lázba nem érdekelt és nem tudtam rá koncentrálni... Kétségbe vagyok esve mert nem ismerek magamra... Légyszíves segítsetek hogy újra tudjak tanulni és figyelni órán.

2013. dec. 10. 00:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Barátom 21 vagyok, nem vesznek fel fősulira és nem tanulhatom azt ami, most már tudom hogy érdekelne, mert rosszul tanultam... az ember nevet a jegyeket, évekkel később sír és a haverok akikkel cigizgettem szünetbe, meg csavarogtam, nem törlik a könnyeket, hanem haver most épp épitkezésnél dolgozik napi 14 órát. remelem fogod a lapot
2013. dec. 10. 01:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!