Miért nem köszön sok ember nekem? Ha nem köszönnek soha visza mikor köszönök, ne is próbáljak most már köszönni nekik?
Utálnának engem, vagy miért? Nem hiszem, mert nem is ismernek! Olyan emberek, akikkel egy szót nem váltottam eddig. Pl osztálytársaim, köszönök nekik, rám néznek így a szemük sarkából, és semmi... Meg egy "hmmm" sem hangzik el!
Nekem azt mondták, hogy bármennyire is utálsz valakit, azért köszöni illene.
De most már kezd elegem lenni, hogy köszönök nekik, és van, hogy fel se néznek, nyomkodják a telefonjukat... Komolyan mintha nem történt volna semmi!
Miért?
Ne is köszönjek az ilyeneknek többé? Nincs értelme?
Hát szerintem hagyd a fenébe. Van ilyen közösség, ahol ilyen bunkók.
De van ellenpélda is. Nálunk pl. a tánccsoportban aki megjön, sorra üdvözöl mindenkit, lányok közt puszi, fiúk közt kézfogás, egy két érdeklődő szó, mosolygás. :)
Ha 1-szer 2-szer és 3-szor már köszöntél és nem köszönnek vissza, akkor ne erőltesd tovább.
Szerintem aláznak ezek az emberek, legalábbis én úgy érzem amikor velem is ez történik többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!