Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem köszön sok ember...

Miért nem köszön sok ember nekem? Ha nem köszönnek soha visza mikor köszönök, ne is próbáljak most már köszönni nekik?

Figyelt kérdés

Utálnának engem, vagy miért? Nem hiszem, mert nem is ismernek! Olyan emberek, akikkel egy szót nem váltottam eddig. Pl osztálytársaim, köszönök nekik, rám néznek így a szemük sarkából, és semmi... Meg egy "hmmm" sem hangzik el!

Nekem azt mondták, hogy bármennyire is utálsz valakit, azért köszöni illene.

De most már kezd elegem lenni, hogy köszönök nekik, és van, hogy fel se néznek, nyomkodják a telefonjukat... Komolyan mintha nem történt volna semmi!

Miért?

Ne is köszönjek az ilyeneknek többé? Nincs értelme?

2013. nov. 30. 06:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Hát szerintem hagyd a fenébe. Van ilyen közösség, ahol ilyen bunkók.

De van ellenpélda is. Nálunk pl. a tánccsoportban aki megjön, sorra üdvözöl mindenkit, lányok közt puszi, fiúk közt kézfogás, egy két érdeklődő szó, mosolygás. :)

2013. nov. 30. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha 1-szer 2-szer és 3-szor már köszöntél és nem köszönnek vissza, akkor ne erőltesd tovább.

Szerintem aláznak ezek az emberek, legalábbis én úgy érzem amikor velem is ez történik többször is.

2013. nov. 30. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Úgy vagyok vele ,hogy próbálkozom 1x max 2 x ,ha nem köszön vissza akkor utána én is levegőnek nézem. Nem fogok hajbókolni előttük . Beképzelt majmok az ilyenek ,ha köszöngetsz nekik ,annak ellenére hogy átnéznek rajtad ,csak azt hiszik ,hogy alacsonyabbrendű vagy .
2013. nov. 30. 17:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én anno ezt csináltam ugyanebben a helyzetben: ráköszöntem még egyszer, kicsit hangosabban, így már kénytelen volt visszaköszönni, mire én: "na látod, fog ez menni, majd még gyakoroljuk!" Úgy elvörösödött, mint a rák. Azóta köszön.
2013. dec. 7. 16:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy idegesít. Ma én is felidegesítettem egy ilyenen magam. Bementem egy boltba (Arzenál élelmiszer) és köszöntem az eladóknak belépéskor. Megjegyzem, elég kicsi a bolt, szóval rájuk köszöntem (2 méterre lehettünk egymástól) odanéztek és semmi. Nem is értem ezt igazán. Még én éreztem hülyén magam. De hát engem így neveltek...
2013. dec. 7. 18:50
 16/16 anonim válasza:
81%
Hagyd a p_csába - rengeteg tahó van ebben az országban.
2019. márc. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!