Ti mi alapján nézitek, hogy egy ember szép-e?
Én kizárólag arc alapján, hogy mennyire szépek a vonásai, stb. Viszont úgy vettem észre, a legtöbb ember már akkor rámondja valakire, hogy csúnya, ha mondjuk rossz a haja, vagy van néhány pattanása. Pedig szerintem a csúnyaság és az igénytelenség két különböző dolog, igaz, hogy sokat javít a kinézeten, ha az ember még igényes, ápolt is, de attól még lehet szép valaki szerintem, hogy nem szép a bőre, vagy mondjuk nincs rajta smink, vagy épp gáz a haja.
Mások mit gondolnak erről?
A személyiség nálam nagyon sokat nyom a latba. Van egy osztálytársam, aki szép, ugyan nem kiemelkedően, de szép. Ehhez hozzájön az, hogy buta, lekezelő, nagyszájú, egoista, elkényeztetett és csak a gazdag pasikra hajt. Ne, én ezek után nem tudnám azt mondani rá, hogy szép.
Ha csak a külsőt nézem, akkor én igenis nézem, hogy mennyire igényes valaki. Rágott körömmel, kezeletlen pattanásokkal ( az más, ha valaki pattanásos, de használ arctisztítót, miegymás ), igazítatlan, kiálló, és kócos szemöldökkel ugyan rámondom, ha tényleg szépek a vonásai, de kevésbé jönne szívből. Nálam az igényesség nem vonzza magához azt, hogy mindig sminkelve legyen, ki legyen lakkozva a körme, frissen jöjjön a fodrásztól, hanem azt, hogy látszódjon az, hogy foglalkozik a testével, és önmagával is. Ez pedig kell egy egészséges önbizalomhoz, ami megint nagyon sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!