Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ennyire közönyösek az...

Tényleg ennyire közönyösek az emberek? Hol élünk? :- (

Figyelt kérdés
A srác aki kiugrott a hotel emeletéről.. és egy ember segített ? A máv vasutas aki stroke-ot kapott .. de a kollégák semmit nem tettek, mert azt hitték részeg, mivel a stroketól a helyszínen lebénult és nem bírt beszélni ? Nekem miért nem nehéz odamennem, ha valaki bajban van ? Én miért futottam a bűnöző után.. amikor láttam, h elvették egy öreg néni táskáját ? Pedig én lány vok. Miért ilyen gyáva és közömbös a nagy átlag.. Inkább kiposztolják a facebookra, minthigy segítsenek.. Vicc ez az ország. Összetartás hol marad ? Tisztelet a kivételnek.
2013. nov. 27. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"a hoteles ügyről annyit, hogy attól független, hogy az élettel összeegyezhetetlen sérüléseket szenvedett...attól függetlenül még lélegzett.. annyit mindenképp lehet teeni, hogy az ember szabaddá teszi a légutakat...meg lehet ám csillapítani a vérzést szorítókötéssel.. vagy egyéb módon. olyan nincs, hogy ne lehetne segíteni. ha valaki hallott, az a minimum, hogy azonnal letakarom"

Ilyen esetben ezeket a dolgokat csak szakképzett ember teheti meg. Egy amatőr, fél-amatőr csak még több kárt okoz egy gerincsérülésnél (ezért van, hogyha komolyabb autóbalesete van valakinek meg kell várni a mentőket, hogy ők szedjék ki)

Ahogy letakarni sem lehet csak speciális takaróval (belső szervek sérülése miatt).

A halált megállítását (a eltakarást) szintén nem lehet szakképzetlen emberre bízni.

Bármennyire is nehéz megérteni, ilyen esetben csak segítséget lehet hívni, mást nem tehet az ember.

Amiket leírsz csak akkor alkalmazhatóak ha nem kiterjed a sérülés. Itt az egész testet érintette.

2013. nov. 28. 00:22
 12/16 anonim ***** válasza:

nem vagyok egy nagy összeesküvés párti,de magyarország pont abba az irányba halad,hogy minél jobban elszigetelődjenek az emberek és megöljék az összetartás és a törődés csíráját is.

mert ha egy nép összetartó,egymással törődő,akkor nem tűrné ezt az adórendszert,a legális politikus bűnözőket és azt,hogy gyakorlatilag nem tudsz magyar cégnél elhelyezkedni,mert nincsen csak külföldi,multi.

a gyarmatosított rabszolga népek meg közönyösek,a maguk gondjával bajával törődnek,minden másra tesznek.

2013. nov. 28. 01:47
 13/16 A kérdező kommentje:
11-es ...pont ez a hozzáállás hibás.. Nem véletlenül kell tenned eü vizsgát járművezetéshez... Ott megtanítják, h mit használhatsz és milyen esetben. Nem véletlen tanítják, hisz életmentő lehet. Más kérdés, hogy lusta vagy rendesen megtanulni és aztán nem bírod használni. Mindenki úgy lesz profi valamiben, hogy tisztességesen megtanulja és nem melegedönek használja az oktatást..
2013. nov. 28. 07:53
 14/16 A kérdező kommentje:
melegedőnek
2013. nov. 28. 07:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Egészségügyi vizsga? Hogy te egy könyvből megtanulod, hogy mit tegyél ha valakinek eltört a karja, az egy dolog, de érdekes módon nekünk pl. azt is tanították, hogy ha lehetséges mondjuk egy gerincsérülés, akkor ne ráncigáljuk a szerencsétlent, mert többet árthatunk, mint használhatunk.
2013. nov. 28. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Értem semmirekellő vagyok, mert veled ellentétben van egészségügyi ismeretem.

De nem baj majd megérted ha megsérül a gerinced és valaki 'segítségként' mozgatni kezd és emiatt lebénulsz nyaktól lefelé.

2013. nov. 28. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!