Tényleg ennyire közönyösek az emberek? Hol élünk? :- (
"a hoteles ügyről annyit, hogy attól független, hogy az élettel összeegyezhetetlen sérüléseket szenvedett...attól függetlenül még lélegzett.. annyit mindenképp lehet teeni, hogy az ember szabaddá teszi a légutakat...meg lehet ám csillapítani a vérzést szorítókötéssel.. vagy egyéb módon. olyan nincs, hogy ne lehetne segíteni. ha valaki hallott, az a minimum, hogy azonnal letakarom"
Ilyen esetben ezeket a dolgokat csak szakképzett ember teheti meg. Egy amatőr, fél-amatőr csak még több kárt okoz egy gerincsérülésnél (ezért van, hogyha komolyabb autóbalesete van valakinek meg kell várni a mentőket, hogy ők szedjék ki)
Ahogy letakarni sem lehet csak speciális takaróval (belső szervek sérülése miatt).
A halált megállítását (a eltakarást) szintén nem lehet szakképzetlen emberre bízni.
Bármennyire is nehéz megérteni, ilyen esetben csak segítséget lehet hívni, mást nem tehet az ember.
Amiket leírsz csak akkor alkalmazhatóak ha nem kiterjed a sérülés. Itt az egész testet érintette.
nem vagyok egy nagy összeesküvés párti,de magyarország pont abba az irányba halad,hogy minél jobban elszigetelődjenek az emberek és megöljék az összetartás és a törődés csíráját is.
mert ha egy nép összetartó,egymással törődő,akkor nem tűrné ezt az adórendszert,a legális politikus bűnözőket és azt,hogy gyakorlatilag nem tudsz magyar cégnél elhelyezkedni,mert nincsen csak külföldi,multi.
a gyarmatosított rabszolga népek meg közönyösek,a maguk gondjával bajával törődnek,minden másra tesznek.
Értem semmirekellő vagyok, mert veled ellentétben van egészségügyi ismeretem.
De nem baj majd megérted ha megsérül a gerinced és valaki 'segítségként' mozgatni kezd és emiatt lebénulsz nyaktól lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!