Miért ilyen közönyösek az emberek, hogy észre sem veszik, talán a másiknak segítség kellene?
1.) Mindenki idegbeteg módon rohan a pénz után, és a "drága" idejüket nem pazarolják másra! :(
2.) Magyarországon jelenleg 11 millió mobilos van, és biztos úgy gondolták már hívtál segítséget mobilon.
3.) Rendesen beleverték az emberek fejébe a trükkös lopásoktól való félelmet:
attól, hogy valaki vészvillógóval áll a külső sávban még nem következik semmi. Ha nem jelzel, hogy álljunk meg én sem állnék meg neked. Ha nem egyértemlű a szituáció, mint amikor egyszer olyan kocsihoz álltunk meg amiből dőlt a füst, akkor nincs okunk megállni.
Nemegyszer találkozik az ember a külső sávban vészvillogóval álló kocsikkal, akik éppen eszegetnek, tornáznak, a kutyájukat xaratják, vagy csak éppen ott volt "parkolóhely" stb.
Nem tudom megtetted-e, de ha nem integetsz, akkor ne várj túl sokat.
Már bocs hogy ezt mondom de a magyarok Bunkók!
Amikor megyek az utcán sok ember aki jön velem szenbe elég ha csak rájuk nézek már gyilkolni tudnának a tekintetükkel.AKülföldön sokkal másabbak az emberek.Amikor kint voltam tavaj nyáron sokkal kedvesebbek az emberek és szinte több embert lehet ott látni mosolyogni.Magyarországon meg olyan mintha a halottak országában sétálnék a múmiák között.
Kedves 2.válaszoló!Bocs azt nem írtam pontosan hogy a fél éves gyerekem a kezemben nyűglődött, miközben vizet próbáltam tölteni fél kézzel a tűzforró tartályba, amiből dőlt a gőz.
Én azt gondoltam akkor ez elég egyértelmű.De ebben az országban komolyan mondom még a haldoklókon is átsétálnának az emberek.Sokszor szégyellem magam mert azt hiszik minden magyar ilyen.
Bocsáss meg, hogy nem a feltett kérdésre válaszolok, azt már megtették helyettem mások.
A kommentedben leírtak keltették fel a figyelmemet, és arra szeretnék reagálni:
Ha felforrt a hűtővized, sose nyisd fel a tartályt, mert a kicsapódó gőz balesetveszélyes! Hagyd alapjáraton a motort járni, amíg le nem hűl!
Ezután szabad csak utántölteni, elkerülendő annak a veszélyét, hogy a "tűzforró" motorba töltött hideg víztől a motor károsodjon!
Sajnálom a történteket, de remélem azért valamilyen formában tudtam segíteni?
Igen, ezt nem tudtam, én leállítottam a motort, mert így láttam arra mielőbbi esélyt hogy egyrészt lehűl valamennyire,másrészt meg hogy föl tudjak állni a tőlem kb.5 m - re lévő járdaszegélyre:(
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!