Miért ennyire közönyösek az emberek? Mit lehet tenni?
(Láttam, hogy volt már hasonló jellegű kérdés, de akkor inkább a kérdés 2. részére helyezném a hangsúlyt!)
Konkrét egyszerű példa: Valaki otthagyja a kesztyűjét a metrón, vagy leesik, és van aki látja mégsem szól. Én ha időben meglátom akkor szólok.
Vagy én mint fiatal leány (bár nem vagyok olyan fiatal, mint amennyinek látszom) nem ülök le, ok. De orrvérzős vagyok, és "állóképes" emberek bambulnak rám az ülésről, ahogy szenvedek a zsepikkel meg a véremmel... :S
És gondolom mindenki tudna hasonló példák tömkelegét hozni, ahogy én is tudnám folytatni, de minek?
Miért van ez?
Mit lehet tenni?
Nekem se adták soha át a helyet, akármilyen sápadt voltam és remegtem már látványosan(szociális fóbia). Ha el volt törve valamim, ha teli voltam pakkokkal, akkor sem. Addig amig ezek meg nem történtek(3-4éve), én is mindig átadtam a helyem. Most már nem teszem. Nem érdekel, én sem fogom nyalni senkinek se a valagát, egyszerűen nekem is lehet shit napom, én is lehetek fáradt és ingerült, kimerült a korom ellenére is... -.-" Sokkal nagyobb stresszben lehetnek a kb korombeliek mint az öregek, akik spirntelnek a busz után, utána meg összeesve is szidják a fiatalságot, mert nem pattan azonnal.... hát könyörgöm, 10percenként jön busz, mi a reteknek kell száguldozni fél lábbal a sirban? -.-'
16/L
Előző!
Nem teljesen értek egyet veled, de a stílusod megnevettetett. XD Azért vannak olyan időszakok, mikor teljesen egyetértek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!