Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van büdös/igénytelen rokonotok...

Van büdös/igénytelen rokonotok, ismerősötök? Miért ilyenek?

Figyelt kérdés

Én fel nem fogom, egyes emberek hogyan lehetnek ennyire igénytelenek a környezetükre, és pláne magukra. Távoli rokonunk egy 40 éves hapsi. Baromi igénytelen. Ha 2 hetente egyszer fürdik, mert minek többször, mondván "úgysem koszos", tömény, vágható izzadtság-láb-szájszag kombó, megmaradni mellette nem lehet.

Ismerünk egy nőt, aki szintén igénytelen, büdös állott p* na szaga van (elnézést, de erre már nem tudok jobb szót) , mosása olyan fantasztikus, hogy retkesebb a ruhája előtte, mint volt. Nekünk szokta mondogatni (hála istennek nem találkozok vele sokszor), hogy nem érti, hogy miért nem rakják jobb helyre a munkahelyén. (asszem konyhára akar menni)

Van büdös, igénytelen ismerősötök vagy rokonotok? Miben nyilvánul meg az igénytelensége?

Aki igénytelen (és nem azért büdös pl, mert szervi baja van, az természetesen nem tartozik ide), az tényleg nem veszi észre magán?

Abszolút kedvenc, aki nagywc után sem mos kezet.

2013. nov. 22. 19:05
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
24%
Mamám testvére ilyen. Beteg, lábai rohadnak kezei is merevednek nem borotválkozik. konkrétan egy hajléktalannal egyenlő. nem dolgozik semmit nem csinál gyerekek. nemtudtok amugy esetleg erre valami megoldást? hogy lehetne a lakásbol kilakoltathatni vagy ha mentőt hívok rá? de hát akkor elutasitja... tényleg nem viccelek. egy blahai csövess egyenlő és nemtudunk vele mit csinálni. 70 valahány éves és még tuti élni fog pár évet sokszor miatta nemtudtam megtalálni az életem párját hisz van h nekem is fel kell vinnem valakit.. nem fogok miatta szenvedni.. valami ötlet?
2019. márc. 22. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!