Van büdös/igénytelen rokonotok, ismerősötök? Miért ilyenek?
Én fel nem fogom, egyes emberek hogyan lehetnek ennyire igénytelenek a környezetükre, és pláne magukra. Távoli rokonunk egy 40 éves hapsi. Baromi igénytelen. Ha 2 hetente egyszer fürdik, mert minek többször, mondván "úgysem koszos", tömény, vágható izzadtság-láb-szájszag kombó, megmaradni mellette nem lehet.
Ismerünk egy nőt, aki szintén igénytelen, büdös állott p* na szaga van (elnézést, de erre már nem tudok jobb szót) , mosása olyan fantasztikus, hogy retkesebb a ruhája előtte, mint volt. Nekünk szokta mondogatni (hála istennek nem találkozok vele sokszor), hogy nem érti, hogy miért nem rakják jobb helyre a munkahelyén. (asszem konyhára akar menni)
Van büdös, igénytelen ismerősötök vagy rokonotok? Miben nyilvánul meg az igénytelensége?
Aki igénytelen (és nem azért büdös pl, mert szervi baja van, az természetesen nem tartozik ide), az tényleg nem veszi észre magán?
Abszolút kedvenc, aki nagywc után sem mos kezet.
Keresztapámék mindketten ilyenek szégyellem is őket de megérdemlik remélem a húgyba fulladnak meg amiért lusták dolgozni a jó asszony egész életében 4 évet ha dolgozott és 51 éves, meg egy rokon aki nagy piás.
21/F
Én csak időseket ismerek ilyen tekintetben. (60 év felüliek), esetleg pluszban még betegek is, így nem tudnak takarítani, vagy naponta fürdeni, mert segítség kell, lehet, hogy kiborítják a kaját vagy valami leejtenek közben észre sem veszik, talán elfelejti lehúzni a wc-t, stb.
Ja meg a kézmosás. Az sem természetes.
Hát hallod, és próbálok nagyon-nagyon megértő lenni, de borzasztó rosszul érzem ilyen helyen magam.
Naponta találkozom ilyen igénytelen, büdös, izzadt emberekkel. Kortól függetlenül, és úgy vettem észre hogy nem csak maga az ember nem veszi észre magán, de még a barátai vagy párja sem reagál a szagokra.
Angliában dolgozom egy áruházban (prímark)A munkám során sokszor vagyok az öltöző fülkénél ahol szinte kapcsolatban vagyok a vásárlókkal. Van amikor a polcokat töltöm meg, vagy rakom szépen helyre. Volt olyan eset, hogy éppen pólókat hajtogattam, amikor megállt mellettem négy 14-16 éves tinédzser. 1-1 pár alkottak, ölelgetve mászkáltak, és kiszúrták hogy a pólókat hajtogatom. Gondolom jó viccnek gondolták ha odajönnek, és mindent szét túrnak mintha az árút válogatnák. Elkezdték csinálni, közben idétlenül röhögcséltek. Nem szólhattam rájuk, végül ők a vásárlók, akár mondhatták volna azt is, hogy a megfelelő méretet nézik.(bár hülye kifogás lenne, mert minden méretre van pakolva, és jelezve is van mi hányas méret.) Így csendben hajtogattam azokat amit ők szét ziláltak. Végül a két lány akik fiatalkorúk ellenére vastagon kifestve voltak mellém álltak. Na akkor éreztem meg, hogy mindketten iszonyú büdösek. Jobban mondva éreztem előtte is de nem gondoltam hogy ők azok.. Az hogy erős izzadságszagúak voltak az egy dolog. De az első gondolatom az volt, hogy mindketten befostak, mert erős fosszag volt. Olyan szag amikor az ember megérzi, hirtelen öklendezni kezd. Na ezt nem bírtam elviselni. Úgy döntöttem elmegyek onnan, csinálok mást, de provokálni akartak, és belém kötöttek. Amikor észrevették a beszédemen, hogy angol sem vagyok, még jobban provokáltak. Na akkor elborult az agyam. Megkérdeztem tőlük hangosan de illedelmesen (mégiscsak vásárlók) hogy értik-e amit mondok. Jól beszélem-e az angol nyelvet. Mondták hogy értik, csak furcsa az akcentus.(persze jöttek az idétlen poénok, hogy honnan jöhettem), ekkor én, megkérdeztem a 2 fiútól hogy gondjuk van a szaglásukkal?? Valami genetikai betegség ez az angoloknál, hogy nem érzik a bűzt?? Az egyik kiscsaj: milyen bűzt?? Én: Pont te kérdezed? Beszartál? vagy amióta világra jöttél nem mostad meg a segged vagy mi? Mitől vagytok ilyen iszonyatosan büdösek?? Ez már biológiai fegyver.. Na itt csak vörösödtek, hüppögtek, hogy nem is büdösek..
További vita nem volt, mert megjelent a főnököm, és megkért menjek X helyre.. Később elmondta, hogy egy ideje figyelte őket, látta mi történt, és nem ró meg, nem lesz semmi gond, végül is igazam volt. Kis híján elhányta magát amikor a fiatalokat kikísérte.
Ez csak egy történet, de naponta érzem, hogy egyesek nagyon büdösek..de a 2 tinilány vezet eddig..
ma 19:23
szerinted az igénytelenség vidéki probléma?? Kapaszkodj meg.. Én tősgyökeres városi vagyok, és városiak között is vannak igénytelen emberek..
Sz@rszagot én is éreztem már. De mitől van valakinek ilyen szaga?
Nem törli ki, vagy mi?
Mert én is majdnem elhánytam magam, amikor egy cipőboltban mellém állt egy kb 35-40-es hapsi, akinek 100%-osan sz@rszaga volt....
"Sz@rszagot én is éreztem már. De mitől van valakinek ilyen szaga? "
Nem!
Van, hogy becsinál, de nem foglalkoztatja, és jön-megy, meg vásárol, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!