Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van büdös/igénytelen rokonotok...

Van büdös/igénytelen rokonotok, ismerősötök? Miért ilyenek?

Figyelt kérdés

Én fel nem fogom, egyes emberek hogyan lehetnek ennyire igénytelenek a környezetükre, és pláne magukra. Távoli rokonunk egy 40 éves hapsi. Baromi igénytelen. Ha 2 hetente egyszer fürdik, mert minek többször, mondván "úgysem koszos", tömény, vágható izzadtság-láb-szájszag kombó, megmaradni mellette nem lehet.

Ismerünk egy nőt, aki szintén igénytelen, büdös állott p* na szaga van (elnézést, de erre már nem tudok jobb szót) , mosása olyan fantasztikus, hogy retkesebb a ruhája előtte, mint volt. Nekünk szokta mondogatni (hála istennek nem találkozok vele sokszor), hogy nem érti, hogy miért nem rakják jobb helyre a munkahelyén. (asszem konyhára akar menni)

Van büdös, igénytelen ismerősötök vagy rokonotok? Miben nyilvánul meg az igénytelensége?

Aki igénytelen (és nem azért büdös pl, mert szervi baja van, az természetesen nem tartozik ide), az tényleg nem veszi észre magán?

Abszolút kedvenc, aki nagywc után sem mos kezet.

2013. nov. 22. 19:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
öreganyám amióta megvan a műfoga (kivehető), nem mossa ki a száját, se a fogait ez úgy kb. 10 éve.........Ő meg az í típus, aki belemászik a pofádba, amikor beszélsz vele.........
2013. nov. 22. 20:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ápolónőként tapasztaltam a következőt.

Balesetin ügyelet: Este bejött egy fiatal lány, hogy megrándulhatott a bokája,meg a térde mert fáj neki. Olyan cicanadrág volt rajta. Doki kérte, hogy mutassa meg a bokáját. Erre a csaj felhúzta térdig a nadrágszárát, de mivel szűk volt a szár, szorította az ereket a lábán. Az orvos mondta neki, hogy vegye le a nadrágot, mert így nem tudja megvizsgálni rendesen. A lány levette a nadrágot és jött a döbbenet.

A bugyija koszos volt,büdös volt. A fájós lábán a szőrt leszedte de a másik lábán vastagon állt a szőr. Mondjuk ez nem baj, mert a szőrrel az orvosok nem foglalkoznak. De levetette a cipőjét (másképp nem tudta a nadrágot levenni) és nem volt rajta zokni. Vastagon állt a lábujjai között a gombás piszok..Komolyan. Vastagon. Olyan büdös volt, hogy az orvos mondta nekem, a beteg előtt, hogy legyen kedves nyissak ablakot.. Megvizsgálta, elmondta mi a gondja, írt fel neki kenőcsöt, de hozzátette, hogy "fürdés után kenje be"

Amikor kiment, az orvos mondta, hogy ilyenkor tényleg utálja a munkáját..

2013. nov. 22. 20:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ú, én ha orvoshoz megyek, legalább annyit készülök, mint egy randira... :D Azért hihetetlen, hogy fiatal lányok is mikre képesek.
2013. nov. 22. 20:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nevelőapukám ilyen.

Minden nap mosakszik a csapnál, de évente csak néhányszor fürdik rendesen, kádban, zuhanyozva. Már elmúlt 65, de sosem volt ez másként.

A dezodort nem bírja magán elviselni, nem állhatja a szagát. Azt mondja, büdös.

Hajat sem szokott mosni, csak amikor a fodrász levágja (nem irigylem, kemény munka lehet az).

Koszosnak nem koszos, mert mindig kezet mos, meg lábat... meg úgy nem is tudom.. részletekben tisztálkodik.. nem kelt koszos benyomást.. a keze mindig szép tiszta, borotválkozik, mosakszik... de nagyon kemény testszaga van. Igen, érezzük és leájulunk tőle.. sőt otthon le is vetkőznek az emberek, szóval kétlem, hogy a rokonok nem érzik. Azt nem tudom, hogy saját magukon érzik-e.

Volt egy osztálytársam, aki borzasztó büdös volt.. nem csak annyi, hogy megizzadt és nem volt elég erős a dezodorja...

Egyszer valamilyen órán mögé ültettek és rendesen rosszul lettem a szagától.

Azt mondta, amikor a haverjai próbálták figyelmeztetni, hogy víziszonya van és ezért nem fürdik. (Bár ez nem magyarázza a büdös ruhákat)

2013. nov. 22. 23:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kollégám, tiptopp ruhái voltak, élére vasalva, meg minden, mégis mindig volt egy olyan szaga, ami... hát fura volt, mint amikor mögéd ül egy hajlékony a buszon, annál lightosabb volt, de olyan szagú volt. Nem kérdeztem rá mert aranyos volt, munkáját is jól végezte, ruhái is mondom élre vasalva, minden. Aztán visszahallottam másik kollégámtól, hogy inkontinenciája van, az meg ugye betegség, innentől pláne nem szóltam semmi rosszat neki, ő spec nem tehet róla. Csak sajnos ez az 1% a büdi emberekből.
2013. nov. 23. 00:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

#12 - ilyen helyzeten már gondolkoztam. Mi van akkor, ha 1-2 napja nem volt időm/kedvem borotválkozni és pont akkor ér baleset? Ilyen esetben nincs nagyon lehetőség még borotválkozni (ha épp mentő visz el) is.

Illetve lázas betegségeknél a láz miatt nagyon büdöset izzadok. Hiába zuhanyzom, egy óra múlva izzadt szagom van - míg máskor szinte soha. Ezekben az esetekben is rosszallóan reagálnak az eü dolgozók?

2013. nov. 23. 07:36
 17/21 Arnold901005 ***** válasza:
80%

Apám. Fogalmam sincs miért ilyen, de egy ideje elhanyagolja magát. Nem fürdik rendszeresen, emiatt gyakran izzadtságszaga, meg lábszaga van, de olyan, hogy szó szerint megfájdul tőle a fejem! Fogait nem mossa, így a lehelete is kellemetlen. Mostanában ezen megy a vita, hogy nem tisztálkodik, nem lehet szólni neki, én meg majd' behányok már. Ő meg hajtja, hogy nem érzi. Naná, mert megszokja az orra, de én nem vagyok vele egyfolytában és persze, hogy megérzem. Mikor elmegy dolgozni, jól kiszellőztetek, de amint hazaér, megint büdös lesz a levegő. Ja és a bútorok, meg az ágya már teljesen beszívták a szagot, szóval kellemes... :D

Elég ciki, mert így rólam is mit gondolhatnak, ha megyünk valahová? Rajta érzik a különböző szagokat, aztán biztos gondolják, hogy biztos én is igénytelen vagyok. Aki személyesen ismer és találkozni szoktunk, az látja, hogy én nem vagyok olyan, használok dezodort, lábam nem büdös, fogamat mosom, stb. Apám meg jól leéget... Elég gáz, hogy egyes emberek a környezetükre sincsenek tekintettel, lejáratják a rokonokat, meg eleve kicseszés, hogy szagolnunk kell az ájert. :DDD

2013. dec. 3. 02:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, volt egy szobatársam, diplomás nő... orrfacsaró izzadtságszaggal, állandóan zsíros hajjal. Ágyneműt két szemeszter alatt sem mosott, nem takarított soha, még maga után sem.

Egyszer szóltunk neki kedvesen, mivel a hónaljszaga elviselhetetlen volt, ahogy beléptél a lakásba, terjengett. Azzal védekezett, hogy mi is büdösek vagyunk, csak ő benne van annyi diszkréció és intelligencia, hogy nem szól plusz azt mondta, hogy csak sok hagymát eszik, azt érezzük. Semmit nem javult.

Szerintem nem vette észre magán és nem is érdekelte, miután jeleztük is neki, hiszen semmin nem változtatott.

2013. dec. 18. 15:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Két olyan embert ismerek, aki után szellőztetni kell, miután elmennek.Az egyik rendkívül ritkán jön.Kedvelem őket, aranyos emberek, egyikük amúgy nagyon pedáns, rendesen, mos, takarít, nála nem értem, mi a szag oka.Talán az, hogy otthon is sokat bagózik, a büdös dohány mindenbe beleeszi magát.Meg talán olyan szagokkal főz, olyasmit eszik, amitől szagosabb,,,

De jut eszembe volt egy szomszédunk, aki olyan büdös volt, hogy kondenzcsíkként húzta maga után azt a nem is tudom, milyen szagot.Valami hagyma+ izzadtság+mosdatlanság+ bagó+ pia szag, de olyan töményen, hogy az egész lépcsőházban percekig terjengett utána!Egyszer szerencsétlenségemre épp akkor ment el mellettem a lépcsőházban, mikor várandós voltam és a szokásosnál is érzékenyebb voltam a szagokra, nos igen nagy erőfeszítésembe került, hogy ne hányjak bele a virágtartóba:(

2014. febr. 14. 09:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Na meg az is borzasztó, mikor a buszra száll fel olyan, akivel jön egy bűzfelő és szétterjed az egész járaton.Az a tipikus szag:mintha a közvécében töltötte volna az éjszakát egy zsák hagymával.
2014. febr. 14. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!