Mit gondoltok az ilyesmiről?
Egyetértek Veled, bár én inkább az "izmosan molett" alkatot mondanám nőiesnek (egyébként magam is lány vagyok, ha ez esetleg mérvadó). Mindenesetre a vékonyság nem jön be egyik nemnél sem.
Én mindig elmondom mindenről a véleményemet, ha olyat a hallgatóság, de, ha valaki lenézően beszél akárki másról, az mindig kiborít.
ilyen helyzetben akkor van értelme véleményt nyilvánítani,ha kb így kezded-
múltkor megdugtam egy testesebbet és 1000x jobb volt,mint az a legutóbbi 2 sovány,akiket dugtam.
szóval semmi feltételes mód,mint az oviban,hanem keményen múltidő,vagyis megtetted azt amiről mesélsz.
amúgy meg aki fiatalon testes,abból mi lesz később,engem ez taszít vissza.
plusz egy nem sportoló,sőt sport utáló ember önfegyelme sokszor nem üti meg a mércét,vagyis sokkal több hiszti is várható.
míg a sportoló lány exeim kiegyensúlyozott emberek voltak,ismerték a határaikat a képességeiket,emiatt volt egy jól fejlett önbizalmuk,ezért ki maradt az átlagos nőknél megszokott hiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!