30-40 év közötti hülgyek, ha egy huszonéves (20-25) Hellóval köszön akkor mit gondoltok (többi lent)?
a) Negatív vélemény: tiszteletlenség, bukoság.
b) Pozitív vélemény: mert fiatalabbnak nézett
1. Semmit
2. Jé, azt mondta, hogy helló.
31 vagyok. semmit sem gondolnék róla...mert már néha az is nagyszám ha köszönnek! sajnos!!!
de bunkóságnak nem tartanám! viszont arra sem gondolnék hogy ezért fiatalabbnak gondol...
a helló és a szia szerintem már nem olyan mint régen - mikor én voltam kisebb 10-14 éves vagy még régebb, hogy azzal nem adsz kellő tiszteletet...de többet sem kell mögéje gondolni...
persze az más ha mondjuk egy idősebbnek köszönsz így, azt én is csak úgy teszem ha erre Ő kért meg!- a szomszédaink a környéken idősebbek és kérték hogy tegezzem őket, de addig Jó napot! volt...bár bevallom nekem kicsit fura még így 2,5 év után is hogy "lesziázok" egy 60-70 éves nőnek és bácsinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!