Miért nem szeretik az emberek az Ázsiaiakat?
Miért nem szeretik az emberek az Ázsiaiakat?
Én például imádom őket (főleg Koreat) nem tudom miért, mert semmi kapcsolatom nincs egy Ázsiaival sem, a zénéjüket se szeretem de mégis úgy vagyok vele, hogy nem lehet őket utállni. Csak elgondolkoztat, hogy miért utállják őket a magyarok? Mert sok itt lakik? Sok ember lakik külföldön azoknak miért nem vágják a képükbe, hogy húzhatsz vissza rizset termeszteni?
én is csak a kínaiakat tartom undorító pondró népségnek,és számomra nagyon fura,hogy a környező országokban mindenhol korlátozva vannak vállalkozásilag,nálunk meg azt csinálnak amit akarnak,úgy vállalkozhatnak,terjeszkednek ahogyan csak akarnak.
árban meg verhetetlenek,szóval kb versenyhelyzet nélkül győznek,ami kártékony a magyar vállalkozókra nézve.
nincs különösebb bajom velük. a kajájukat néha megveszem, a ruháikból nem kérek, és a termékeiket sem részesítem előnyben, de ha nincs más, akkor muszáj vagyok azzal beérni (pl. kisebb háztartási gépek)
azért terjeszkednek és hozzák ide a sok szemetet, mert:
1. hagyják nekik
2. nagyon sokan vannak, a saját országukban már nem tudnak megélni, így mennek amerre tudnak, és küzdenek.
bizonyos szempontokból szimpatikus a mentalitásuk (nem nagyzolnak, szorgalmasak, békés, barátságos emberek, úgymond a jég hátán is megélnek)
1.Kínai boltba cipőt vagy bármit veszek elromlik.Rengeteg esernyőt vettem mind 2 nap múlva tönkre ment.
2.Kínaiak eszik a kutyahúst.
3.Ferde a szemük,és az nem tetszik.
Egy valamiben jók a kínaiak hogy kitalálták a Kung-fu,azt szeretem.
"nem nagyzolnak"
Tegyél egy sétát Kőbányán. 20 milliósnál olcsóbb autót nemigen fogsz látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!