A nők miért nem szeretik az alacsony férfiakat?
Figyelt kérdés
Miért kerülik a nők az alacsony férfiakat?2013. szept. 29. 10:06
1/12 anonim válasza:
Mert alacsonyak. Van akit ez nem zavar.
2/12 anonim válasza:
Milyen nők?
Nekem alacsony a férjem. Az egyik barátja még alacsonyabb, mégis van mindig barátnője.
Nem értem miről beszélsz.
3/12 anonim válasza:
A magas lanyokat zavarja az alacsony ferfi mert nem erzi nonek mellette magat.
4/12 anonim válasza:
Nem a magasság a lényeg. Pl. én nem úgy vettem észre, hogy az énekest Prince-t kerülték volna a nők. És ez csak 1 példa. Ha szép a pofid és jó a dumád akkor mindegy hogy hány centi vagy....
5/12 anonim válasza:
Én magam alig vagyok 160 cm így érthető, hogy nem szeretnék velem egymagas, vagy nálam alacsonyabb férfit. Persze ez nem lenne kizáró ok, ha úgy érzem, minden más stimmel.
6/12 anonim válasza:
Vannak nők, akiknek a magas férfiak tetszenek. Mint pl. én is. Egy nálam alacsonyabb pasival sosem tudnék kezdni. Az egy magasat is meggondolnám.
7/12 anonim válasza:
Ha lényeges dif. van akkor,talán zavaró,de ha 1-2 max 3 centivel kisebb vagy nagyobb semmi gond nincs én szerintem.
8/12 anonim válasza:
Szeretem az alacsony pasikat, nekem is volt ilyen párom, viszont az jellemző rájuk, hogy eléggé izgágák :-P.
Jelenleg egy 190 cm magas párom van, ő nyugisabb egy kicsit, ha már lehet igy általánositani és minthogy 175 cm vagyok, igy magas sarkút is tudok mellette venni alkalmakra. Ágyban pedig a nagy karjaival jól át tud ölelni és mindenhova elér :P és nagyon sok pózt is össze tudunk hozni.
9/12 anonim válasza:
Én imádom az alacsonyakat. :D
159 cm vagyok. Kb. 3 embert ismerek aki alacsonyabb nálam de akár mikor megláttom őket jól 'megnyúzom őket' :DD
19l
10/12 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem igaz hogy kerülik. Én nagyon alacsony (156 cm)vagyok és nem jönnek be a magas pasik. Ettől függetlenül jártam már magas sráccal, szóval ha szerelmes vagy igazán, akkor ilyen "apróságokat" nem nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!