Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért nem szeretik az...

A nők miért nem szeretik az alacsony férfiakat?

Figyelt kérdés
Miért kerülik a nők az alacsony férfiakat?
2013. szept. 29. 10:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

175 cm vagyok, nőként elég magasnak számítok. nos, sosem tudtam nálam alacsonyabb pasival járni, mert úgy éreztem volna mintha a kisfiam lenne, és nem a partnerem. :)

haverként tök jól elvagyok velük, de úgy vagyok kódolva, h szerelemként nem jöhetnek szóba.

a párom 2m magas, imádom :)

2013. szept. 29. 20:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy egy közismert ember, mint pl az énekes Prince sikeres a nőknél, hiszen gazdag! A nőknek pedig a pénz igen is számít, még ha nem is mondják, akkor is fontos a jólét nekik, ennyi. Ja pedig egy gazdag férfi, aki alacsony ugyan, de biztosítani tudja az anyagiakat, akkor még szép, hogy esélyed lesz a nők körében, mint pl a törpe -prince énekes!
2014. okt. 24. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!