Ismertek olyan férfiakat, akik szeretik, igénylik, hogy szeressék őket?
Már a sokadik olyan férfival hoz össze a sors, aki egyszerűen nem bírja elviselni a szeretet/figyelmet. A legutóbbi még friss élmény, ezért megint ezen töröm a fejem. Nem bírom felfogni, hogy az ilyen embereket miért idegesíti, ha érdeklődnek felőlük, esetleg elhívom valahova, hogy legyen egy jó esténk, de nem. A viszonzást, mint fogalmat persze hírből sem ismeri. Zavar, hogy megint pofáraestem, pedig nincs elviselhetetlen jellemem.
Csak nyugtassatok meg, hogy léteznek olyanok, akik szeretik, ha törődnek velük és nem nyűgként élik meg a kedvességet. (Nem ismerkedni akarok, senki ne értse félre)
Megnyugtatlak akkor, hogy vannak ilyen pasik! Én is ismerek egyet, pont azokat igényli, amiket leírtál. Sajnos nem ismerem (még) elég közelről, de ezeket már tudom róla. :-)
Lehet, hogy valamiért ezeket vonzod be, nem lehet tudni, de keress tovább, van esélyed! :-)
Alapvetően minden normális férfi ilyen. Nem is értem a kérdésed...
24F
Bár csak mellettem lenne most egy hozzád hasonló hölgy.
Mindenki vágyik a másikra,szeretetre.Van aki kevésbé,van aki leplezi de a lényeg ugyanaz,a szeretet örök.
amit leírsz esetet az akkor szokott lenni,ha mondjuk tetszik a lány,megdugnám,de annyira nem vonzó sem a személyisége,sem a külseje,hogy időt és energiát feccöljek az egészbe.
pont ezért ezzel a típussal nem mászkálok el táncolni,meg ilyen helyekre,mert becsapni sincs kedvem és az időmbe sem fér bele az udvarlásos strapa.
1-2 dugásért meg nem éri meg az egész macera.
és de.
nagyon is szeretem ha a nő is közeledik,kezdeményez,de aki nem igazán tetszik,csak a fent vázolt dologra tartanék rá igényt,nekik a közeledése annyira nem vonz.
szóval az embereid szerintem gyorsan meg akarnak kapni téged,eltölteni pár kellemes órát és amikor szembesülnek vele,hogy te igényt tartanál némi násztáncra is a dolog előtt,akkor mérlegelnek és pattannak.
mondjuk ha már elment veled táncolni az ember,akkor nem tudom minek játszotta ott a pitsáját.
eltáncikált volna veled egy kicsit,ő is jól érzi magát,isztok valamit,aztán levetkőztök meztelenre otthon és megvárjátok hátha történik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!