Ismertek olyan férfiakat, akik szeretik, igénylik, hogy szeressék őket?
Már a sokadik olyan férfival hoz össze a sors, aki egyszerűen nem bírja elviselni a szeretet/figyelmet. A legutóbbi még friss élmény, ezért megint ezen töröm a fejem. Nem bírom felfogni, hogy az ilyen embereket miért idegesíti, ha érdeklődnek felőlük, esetleg elhívom valahova, hogy legyen egy jó esténk, de nem. A viszonzást, mint fogalmat persze hírből sem ismeri. Zavar, hogy megint pofáraestem, pedig nincs elviselhetetlen jellemem.
Csak nyugtassatok meg, hogy léteznek olyanok, akik szeretik, ha törődnek velük és nem nyűgként élik meg a kedvességet. (Nem ismerkedni akarok, senki ne értse félre)
Nyugodj meg, léteznek! :) Az én párom ilyen, sőt néha jobban mutatja, hogy szeret, mint én!:)
Nekem is hasonló tapasztalataim voltak, sokszor magamat hibáztam, hogy minek kellett velük bármit is kezdenem...aztán egy ideig nem is keresgéltem senkit, vártam. :) És bejött.
Csak azt tudom mondani, hogy kitartás! Igen is vannak normális férfiak, akik igénylik, hogy szeressék. (egyébként szerintem alapjáraton minden ember igényli, sajnos Te a rosszakat fogtad ki, sajnálom..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!