Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mennyire hisz az itt leírt...

Ki mennyire hisz az itt leírt dolgokban?

Figyelt kérdés

Én már nem tudom miben higyek,hogy tényleg tudatlanítva vagyunk hogy ne sejtsünk ezekről a dolgokról semmit.

[link]

2013. nov. 6. 11:19
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

ma 12:52

Igen bocs te vagy az egyedüli normális válaszoló

2013. nov. 6. 12:55
 32/33 anonim válasza:
Szánalmas volt végig olvasni a hozzászólásokat mennyire fellengzős volt egy némelyik személy! Szerintem egyedül a képzeletünk szab határt annak hogy mit kívánunk elhinni vagy éppen mit nem. Úgy gondolom hogy igen is hatással lehet ránk egy ilyen cikk is persze nem kell elhinni de elgondolkozhatunk rajta és akkor már elérte a célját az író... szerintem a kérdezővel is ennyi történt de ettől nem buta, pláne nem hülye :)
2013. nov. 6. 15:24
 33/33 A kérdező kommentje:

ma 15:24

Köszönöm szépen teljes mértékben mindenben igazad van örülök,az ilyen normális embereknek :)

2013. nov. 6. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!